Presidenttiparin lapsen nimestä voi lyödä vetoa – listalla Donald ja Vladimir

Vedonlyöntitoimisto päätti hyötyä Suomen presidenttiparin odotuksesta täysille. Ensin se lanseerasi vedon, jossa voi veikata tulevan lapsen sukupuolta. Uusin veto koskee lapsen nimeä.
Nimilistalta löytyy mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Peluri voi veikata tulevan lapsen nimeksi esimerkiksi Donaldia tai Vladimiria.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistön ja puolisonsa Jenni Haukion tulevan lapsen nimestä voi lyödä vetoa. Kuvassa Niinistö on vierailemassa Uudessakaupungissa. Kuva: Johanna Käkönen

Tärppejä kertoimenlaskijat ovat etsineet pariskunnan suvusta. Veikkauslistalta löytyvät muun muassa Sauli Niinistön vanhemmat Hilkka ja Väinö, samoin Haukion äiti ja isä eli Ritva ja Teuvo.
– Yksi mielenkiintoinen, aika hyvin presidenttiparille sopiva vaihtoehto voisi olla Toivo, sillä Jenni Haukion isoisä Toivo Haukio oli pitkän linjan kokoomusaktiivi ja jopa valitsijamiehenä presidentinvaaleissa 1960-luvulla, iGaming-asiantuntija Juha Kvist vedonlyöntiyhtiö Betssonilta toteaa.
– Aikamoista arvailua kertoimenlaskijoiden työ tietysti on tällaisessa veikkauksessa, myöntää Kvist yhtiön tiedotteessa.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja puolisonsa Jenni Haukio saavat perheenlisäystä helmikuussa, pian presidentinvaalien ensimmäisen kierroksen jälkeen.
Listalla ovat toki myös presidenttipariskunnan toiset nimet eli Väinämö ja Elina – samoin kaikki Suomen entisten presidenttien etunimet.
Mikäli veikkaaja on asettanut rahansa pojan nimelle, mutta presidenttiparille syntyy tyttö – tai toisin päin – panokset palautetaan eri sukupuolen nimiä veikanneille.

Lapsen sukupuolta veikattaessa pikkuisena ennakkosuosikkina vedonlyönnissä on poika kertoimella 1,95. Poikia syntyy tilastollisesti aavistuksen enemmän kuin tyttöjä. Tyttövauva antaisi rahat veikkaajille takaisin 2,02-kertaisesti.
Betsson Group on pohjoismainen internet-rahapelisivusto.

Kertoimia

Tytön nimille
Hilkka 20.00
Jennintytär 25.00
Helena 25.00
Eerika 30.00
Aino 30.00
Ella 40.00
Ritva 40.00
Tarja 100.00
Diana 100.00
Leeni 100.00
Olivia 100.00

Pojan nimille
Hjallis 5.00
Väinö 6.00
Väinämö 15.00
Saulinpoika 30.00
Kimi 75.00
Patrik 75.00
Teemu 75.00
Lauri 75.00
Urho 100.00
Lennu 300.00
Carl 500.00
Donald 1000.00
Vladimir 1000.00

Lähde: Betsson

Johanna Käkönen

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry