Sokerimassa hurmasi pikkuleipurit

LOIMAA/METSÄMAA Metsämaan maa- ja kotitalousnaisten kaksituntinen fantasiakakkukurssi loppui ihan liian aikaisin. Aada, 11, ja Amanda Rantala, 9, olivat ehtineet tehdä vasta ruusuja, perhosen, kummituksen ja lepakon.

Leivonta-alustana toiminut seinälaatta täyttyi ruusuista ja halloween-hahmoista, kun Aada Rantala pääsi siskonsa ja äitinsä kanssa vauhtiin. Kaksituntinen fantasiakakkukurssi oli ohi ihan liian äkkiä. Kuva: Kiti Salonen

Halloween-kakkuun tarvittaisiin vielä ainakin hämähäkki.
– Lähdetään tästä suoraan kauppaan, Amanda päätti.
Äiti Eija Kaario arveli, ettei kotona taida ollakaan muita kakkukoristeiden tekemiseen tarvittavia välineitä kuin kaulin. He tulivat kurssille oppimaan tekniikoita ja saamaan ideoita koristeluun.

KURSSIN pitänyt metsämaalainen Minna Jokela on harrastanut fantasiakakkuja kuusi vuotta. Hän on taiteillut muun muassa spinnerikakun, jokkisauton, mahakakun babyshowereille ja nuottikakun musadiggarille.
Kakkukoristelussa vain mielikuvitus on rajana, jollei hermot mene sitä ennen.

Kiti Salonen

Lue lisää 31.10.2017 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola vko 46
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla