Ei enää ikinä ja kuitenkin pian uudelleen – Loimaan Seudun Teatteriyhdistys ry juhlii 30 vuoden taivaltaan

LOIMAA/VESIKOSKI-TALO – Monelle näyttelijälle tulee esityskauden päätyttyä toisaalta tyhjä olo ja toisaalta sellainen tunne, että ei enää ikinä. Useimmiten ei kuitenkaan kulu kauaakaan, kun he jo hierovat käsiään ja kyselevät, että mitäs tehdään seuraavaksi.

Juho Kaunisto, Bertta Miinalainen ja Rosa Pirkkiö Loimaan teatterin pukuvarastossa, jonka tarjoamat sonnustautumisvaihtoehdot eivät ihan heti lopu kesken. Kuva: Sampsa Hakala

Näin sanoo lava-adrenaliinin vaikutuksen tietävä satojen näytösten konkari, Loimaan teatterin ohjaaja Sari Äikää-Torkkeli.

Äikää-Torkkeli, Loimaan Seudun Teatteriyhdistyksen puheenjohtaja Hannele Wilén ja varapuheenjohtaja Jani Hägg ovat pohtineet, minkä vuoksi hinku lavalle herää aina uudestaan.
– Jokainen esitys on ainutkertainen ja aito vuorovaikutustilanne yleisön kanssa, he toteavat.
Nuo vuorovaikutustilanteet ovat vetäneet katsojia Loimaan teatteriin jo kolmen vuosikymmenen ajan.

Sampsa Hakala

Lue lisää 2.11.2017 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla