Loimaan teatterille 30 vuotta täyteen

Loimaan Seudun Teatteriyhdistyksen puheenjohtaja Hannele Wilén, varapuheenjohtaja Jani Hägg ja ohjaaja Sari Äikää-Torkkeli Loimaan teatterin katsomossa, jonne mahtuu noin 90 katsojaa. Kuva: Sampsa Hakala

LOIMAAN Seudun Teatteriyhdistys on toiminut jo 30 vuotta. Toiminta on yleisömäärilläkin mitattuna merkittävää: esimerkiksi viimeisten viiden vuoden aikana Loimaan teatterin näytelmät ovat tavoittaneet yhteensä noin 10 000 katsojaa.
Ohjelmistossa on tähän mennessä ollut kaikkiaan 220 näytelmää. Viime aikojen suosikkinäytelmiä ovat olleet muun muassa Sisko ja sen veli, Lumikuningatar, Kuin ensimmäistä päivää sekä Ella ja Paterock.
Harrastajien lukumäärä on 30 vuoden aikana ollut kaikkiaan noin 800, ja parhaillaan teatterin toiminnassa on mukana satakunta harrastajaa.
– Jo kymmenkunta meillä harrastuksen aloittanutta teatterintekijää on päätynyt isommille lavoille. Uusia mahtuu mukaan, ja erityisesti kaipaamme poikia ja miehiä mukaan toimintaamme, ohjaaja Sari Äikää-Torkkeli sanoo.
Teatterilla on hulppeat tilat Vesikoski-talossa, kun niitä vertaa samankokoisten teatterien kotipesiin ympäri Suomen.
– Meillä on täällä kunnolliset pukuvarastot, tilava kahvila ja jopa lavastepaja. Monet vierailulla käyneet teatteriammattilaiset ovat kehuneet paikkaa.

Sampsa Hakala

Tuhkimo vuodelta 2006. Kuva: Sari Äikää-Torkkeli

Prinsessa Ruusunen vuodelta 1990. Kuva: Loimaan teatteri

Lue lisää 2.11.2017 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla