Loimaan teatterille 30 vuotta täyteen

Loimaan Seudun Teatteriyhdistyksen puheenjohtaja Hannele Wilén, varapuheenjohtaja Jani Hägg ja ohjaaja Sari Äikää-Torkkeli Loimaan teatterin katsomossa, jonne mahtuu noin 90 katsojaa. Kuva: Sampsa Hakala

LOIMAAN Seudun Teatteriyhdistys on toiminut jo 30 vuotta. Toiminta on yleisömäärilläkin mitattuna merkittävää: esimerkiksi viimeisten viiden vuoden aikana Loimaan teatterin näytelmät ovat tavoittaneet yhteensä noin 10 000 katsojaa.
Ohjelmistossa on tähän mennessä ollut kaikkiaan 220 näytelmää. Viime aikojen suosikkinäytelmiä ovat olleet muun muassa Sisko ja sen veli, Lumikuningatar, Kuin ensimmäistä päivää sekä Ella ja Paterock.
Harrastajien lukumäärä on 30 vuoden aikana ollut kaikkiaan noin 800, ja parhaillaan teatterin toiminnassa on mukana satakunta harrastajaa.
– Jo kymmenkunta meillä harrastuksen aloittanutta teatterintekijää on päätynyt isommille lavoille. Uusia mahtuu mukaan, ja erityisesti kaipaamme poikia ja miehiä mukaan toimintaamme, ohjaaja Sari Äikää-Torkkeli sanoo.
Teatterilla on hulppeat tilat Vesikoski-talossa, kun niitä vertaa samankokoisten teatterien kotipesiin ympäri Suomen.
– Meillä on täällä kunnolliset pukuvarastot, tilava kahvila ja jopa lavastepaja. Monet vierailulla käyneet teatteriammattilaiset ovat kehuneet paikkaa.

Sampsa Hakala

Tuhkimo vuodelta 2006. Kuva: Sari Äikää-Torkkeli

Prinsessa Ruusunen vuodelta 1990. Kuva: Loimaan teatteri

Lue lisää 2.11.2017 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähitapiola
Sää

Sudokuttaako?

SPM –

Arkistot

Musiikkiopiston joulukonsertti, kenraaliharjoitus

Loimaan seudun musiikkiopiston joulukonsertin kenraaliharjoitus 18.12.2017. Pienet soittajat harjoittelivat viulisti Elina Eirolan johdolla. Video: Marianne Rovio

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Pala Kakkua

Tutustu ja ihastu

Ilmoituksia lehdestä

Klikkaa ilmoitus isommaksi

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.