Mies puukotti toista miestä Prisman pihalla

LOIMAA 29-vuotias mies yritti puukottaa 31-vuotiasta miestä Prisman pihalla keskiviikkona iltapäivällä.
Puukottaja käytti niin sanottua villaveistä, jolla hän iski uhria selkään. Paksu takki suojasi puukotuksen kohteeksi joutunutta niin, että puukon osumasta ei tullut kovin syvää haavaa.
Puukottaja pakeni paikalta puukko hallussaan. Poliisi etsi miestä ja löysikin tämän pian kerrostaloasunnosta. Puukottaja ei tehnyt kiinni otettaessa vastarintaa. Puukotuksen uhrin vammat tarkistettiin ambulanssissa, ja hänet päästettiin tarkistuksen jälkeen kotiin. Vammat eivät vaatineet enempää hoitoa.
Tapahtuman yhteydessä poliisi kävi varoittamassa puukkomiehestä läheisen koulun pihalla liikuntatunnilla olleita koululaisia ja opettajaa. Poliisin mukaan koululaiset eivät kuitenkaan olleet missään vaiheessa uhattuna tai vaarassa.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry