Muuttoaika

Mies puukotti toista miestä Prisman pihalla

LOIMAA 29-vuotias mies yritti puukottaa 31-vuotiasta miestä Prisman pihalla keskiviikkona iltapäivällä.
Puukottaja käytti niin sanottua villaveistä, jolla hän iski uhria selkään. Paksu takki suojasi puukotuksen kohteeksi joutunutta niin, että puukon osumasta ei tullut kovin syvää haavaa.
Puukottaja pakeni paikalta puukko hallussaan. Poliisi etsi miestä ja löysikin tämän pian kerrostaloasunnosta. Puukottaja ei tehnyt kiinni otettaessa vastarintaa. Puukotuksen uhrin vammat tarkistettiin ambulanssissa, ja hänet päästettiin tarkistuksen jälkeen kotiin. Vammat eivät vaatineet enempää hoitoa.
Tapahtuman yhteydessä poliisi kävi varoittamassa puukkomiehestä läheisen koulun pihalla liikuntatunnilla olleita koululaisia ja opettajaa. Poliisin mukaan koululaiset eivät kuitenkaan olleet missään vaiheessa uhattuna tai vaarassa.

OP Edustajistovaalit


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.