Oripääläiset mukana Tuntemattomassa sotilaassa

ORIPÄÄ Jukka-Pekka Koivisto ja Lasse Kuusela vilahtavat valkokankaalla Aku Louhimiehen ohjaamassa Tuntematon sotilas -elokuvassa.

He hakivat elokuvan avustajiksi keväällä 2016 ja pääsivät heinäkuussa viikoksi mukaan kuvauksiin Vekarajärvelle. Ikimuotoisen kokemuksen huipensi kohtausten päätyminen elokuvaan.

Kuuselan voi bongata leffasta noin kahden tunnin kohdalta kantamasta polkupyörää. Koivisto sai olla nostalgisen hiustyylinsä ansiosta kuvauksissa ilman lakkia ja näkyy vetäytymiskohtauksessa niin läheltä, että tututkin ovat tunnistaneet hänet elokuvasta.

Tuntematon sotilas -elokuvaan pääseminen Suomi100-juhlavuonna oli ainutkertainen tilaisuus, jota ei voinut ohittaa.

Neljättä versiota tuskin tehdään, Kuusela arvelee.

 

 

Jukka-Pekka Koiviston ja Lasse Kuuselan mukaan kuvauksiin oli helppo eläytyä. He nukkuivat teltassa, ja kuvauksissa oli mukana suomenhevosia, panssarivaunuja ja sota-ajan rekvisiittaa. (Kuva: Kiti Salonen)

Lue lisää 30.11.2017 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla