Muuttoaika

Oripääläiset mukana Tuntemattomassa sotilaassa

ORIPÄÄ Jukka-Pekka Koivisto ja Lasse Kuusela vilahtavat valkokankaalla Aku Louhimiehen ohjaamassa Tuntematon sotilas -elokuvassa.

He hakivat elokuvan avustajiksi keväällä 2016 ja pääsivät heinäkuussa viikoksi mukaan kuvauksiin Vekarajärvelle. Ikimuotoisen kokemuksen huipensi kohtausten päätyminen elokuvaan.

Kuuselan voi bongata leffasta noin kahden tunnin kohdalta kantamasta polkupyörää. Koivisto sai olla nostalgisen hiustyylinsä ansiosta kuvauksissa ilman lakkia ja näkyy vetäytymiskohtauksessa niin läheltä, että tututkin ovat tunnistaneet hänet elokuvasta.

Tuntematon sotilas -elokuvaan pääseminen Suomi100-juhlavuonna oli ainutkertainen tilaisuus, jota ei voinut ohittaa.

Neljättä versiota tuskin tehdään, Kuusela arvelee.

 

 

Jukka-Pekka Koiviston ja Lasse Kuuselan mukaan kuvauksiin oli helppo eläytyä. He nukkuivat teltassa, ja kuvauksissa oli mukana suomenhevosia, panssarivaunuja ja sota-ajan rekvisiittaa. (Kuva: Kiti Salonen)

Lue lisää 30.11.2017 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.