Muuttoaika

Sanna Alamäki on YTK:n uusi toimitusjohtaja

Yleisen työttömyyskassa YTK:n uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Sanna Alamäki.

Alamäen tausta on Verohallinnon johtotehtävistä. Hän on vetänyt vero2020-hanketta, jossa hänen tehtävänään on ollut varmistaa Verohallinnon uusien strategisten tavoitteiden saavuttaminen. Tätä ennen Alamäki on toiminut muun muassa yritysveroyksikön ylijohtajana sekä hallintopäällikkönä. Alamäki kuuluu myös Verohallinnon johtoryhmään.

– Olen ollut Verohallinnossa töissä yli 18 vuotta ja lähden sieltä haikein mutta luottavaisin mielin. Halu oppia ja kehittyä sai minut tarttumaan tähän mielenkiintoiseen mahdollisuuteen. Työelämä on hurjassa muutoksessa, ja YTK on merkittävänä toimijana muutoksen keskiössä. On erittäin mielenkiintoista mutta myös haastavaa tulla työttömyyskassamaailmaan juuri nyt, Alamäki sanoo YTK:n tiedotteessa.

– Verohallinnossa myös HR-asioita hoitanut Alamäki uskoo, että joustavat ja muuntautumiskykyiset työmarkkinat ovat avainasemassa Suomen kilpailukyvyn kannalta. Yksilöille tärkeintä on taloudellinen turva muutosten keskellä.Työttömyyskassojen tehtävä on tuoda turvaa työelämän eri vaiheisiin. Uskon, että työttömyyskassojen yhteiskunnallinen tehtävä tulee vain korostumaan jatkossa.

 

42-vuotias Alamäki on koulutukseltaan hallintotieteiden maisteri. Hän aloittaa YTK:ssa vuoden 2018 alussa. Siihen asti vt. toimitusjohtajana toimii YTK:n talousjohtaja Antti Jokinen.

YTK:n toimitusjohtajan paikka vapautui, kun YTK:ssa 14 vuotta työskennellyt Auli Hänninen siirtyi Perheyritysten liiton toimitusjohtajaksi.

 

 

OP Edustajistovaalit


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.

Ilmoituksia lehdestä

Klikkaa ilmoitus isommaksi

SSS Kaffepaussi 7.1.2018