Muuttoaika

Suunnitelma: kymmeniä puita poikki valaistuksen tieltä

Pikatien sekä kirjaston ja Heimolinnan väliselle nurmialueelle suunnitellaan uusien puistolehmusten tai tammien istuttamista. Kuva: Sanni Kataja

LOIMAAN kaupunki suunnittelee kymmenien puiden kaatamista pääkirjaston ja Heimolinnan tienoilta, jotta uudet valaistukset pääsisivät kunnolla loistamaan. Suunnitelman mukaan kaadettavia puita on kaikkiaan 74.
Puiden kaataminen liittyy keskustan kehittämissuunnitelmaan. Osan kaadettaviksi aiotuista puista todetaan olevan näkemäesteenä erityisesti Pikatien suuntaan.
Kaupungin suunnitelmissa on istuttaa kaadettavien puiden tilalle uusia puita ja pensaita. Kirjaston kohdalla todetaan, että arvorakennuksen ympäristössä suositaan jalopuita koivujen sijaan.
Lupahakemus on asetettu nähtäville Alastaron kunnantaloon. Siitä voi esittää mielipiteitä ja tehdä muistutuksia 5. joulukuuta asti.

 

Lue lisää 25.11.2017 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.