Vielä ehdit ehdottaa positiivisinta!

LOIMAAN SEUDUN positiivisin -kilpailu on parhaillaan menossa, ja ehdokashaku päättyy tiistaina 7. marraskuuta.
Ehdokkaiksi haetaan myönteisesti elämään suhtautuvia saviseutulaisia henkilöitä, yrityksiä ja yhteisöjä.
Kisaan halutaan ehdokkaiksi tahdonvoimaisia, sisukkaita ja ahkeria henkilöitä. He auttavat muitakin onnistumaan, ovat innostuneita ja palveluhenkisiä sekä luovat myönteistä meininkiä seudulle.
Saviseudulla kisan järjestävät Loimaan Seudun Nuorkauppakamari ja Loimaan Lehti.
– Kisa luo hyvää henkeä ja muistuttaa siitä, että seudullamme on monia iloisia ja myönteisyyttä ympärilleen levittäviä henkilöitä, jotka kelpaavat esikuviksi muille. Toivomme, että saamme kisaan monipuolisen ehdokaskattauksen tänäkin vuonna, Loimaan Seudun Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Sanni Kiviniemi sanoo.
Loimaan seudun positiivisinta haetaan nyt kahdeksatta kertaa. Aiempina vuosina valituiksi ovat tulleet Kaija Suominen, Tiina Hautojärvi, Mervi Sairanen, Osmo Leikasto, Raija Veini, Soili Väisänen ja Tanja Raikaa.

LÄHETÄ ehdokkaasi nimi ja perustelut postitse osoitteella ”Loimaan positiivisin”, Loimaan Lehti, Käsityöläiskatu 10, 32200 Loimaa tai sähköpostilla: toimitus@loimaanlehti.fi. Ehdotusten pitää olla perillä viimeistään tiistaina 7. marraskuuta.
Ehdokkaiden nimet julkaistaan Loimaan Lehdessä ja LL:n nettisivuilla torstaina 9. marraskuuta, jolloin myös äänestys alkaa.
Sekä positiivisinta ehdottaneiden että äänestäjien kesken arvotaan palkintoja.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla