Vielä ehdit ehdottaa positiivisinta!

LOIMAAN SEUDUN positiivisin -kilpailu on parhaillaan menossa, ja ehdokashaku päättyy tiistaina 7. marraskuuta.
Ehdokkaiksi haetaan myönteisesti elämään suhtautuvia saviseutulaisia henkilöitä, yrityksiä ja yhteisöjä.
Kisaan halutaan ehdokkaiksi tahdonvoimaisia, sisukkaita ja ahkeria henkilöitä. He auttavat muitakin onnistumaan, ovat innostuneita ja palveluhenkisiä sekä luovat myönteistä meininkiä seudulle.
Saviseudulla kisan järjestävät Loimaan Seudun Nuorkauppakamari ja Loimaan Lehti.
– Kisa luo hyvää henkeä ja muistuttaa siitä, että seudullamme on monia iloisia ja myönteisyyttä ympärilleen levittäviä henkilöitä, jotka kelpaavat esikuviksi muille. Toivomme, että saamme kisaan monipuolisen ehdokaskattauksen tänäkin vuonna, Loimaan Seudun Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Sanni Kiviniemi sanoo.
Loimaan seudun positiivisinta haetaan nyt kahdeksatta kertaa. Aiempina vuosina valituiksi ovat tulleet Kaija Suominen, Tiina Hautojärvi, Mervi Sairanen, Osmo Leikasto, Raija Veini, Soili Väisänen ja Tanja Raikaa.

LÄHETÄ ehdokkaasi nimi ja perustelut postitse osoitteella ”Loimaan positiivisin”, Loimaan Lehti, Käsityöläiskatu 10, 32200 Loimaa tai sähköpostilla: toimitus@loimaanlehti.fi. Ehdotusten pitää olla perillä viimeistään tiistaina 7. marraskuuta.
Ehdokkaiden nimet julkaistaan Loimaan Lehdessä ja LL:n nettisivuilla torstaina 9. marraskuuta, jolloin myös äänestys alkaa.
Sekä positiivisinta ehdottaneiden että äänestäjien kesken arvotaan palkintoja.

OP Edustajistovaalit


One Response to Vielä ehdit ehdottaa positiivisinta!

  • Ehdotus Loimaan positiivisin kisaan on Urho Syrjälä.
    Hän on elämänmyönteinen,iloinen ja viihdyttää ihmisiä
    jutuillaan ja musiikillaan.Tunnetaan nimellä huuliharppukostaja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähitapiola
Sää

Sudokuttaako?

SPM –

Arkistot

Musiikkiopiston joulukonsertti, kenraaliharjoitus

Loimaan seudun musiikkiopiston joulukonsertin kenraaliharjoitus 18.12.2017. Pienet soittajat harjoittelivat viulisti Elina Eirolan johdolla. Video: Marianne Rovio

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Pala Kakkua

Tutustu ja ihastu

Ilmoituksia lehdestä

Klikkaa ilmoitus isommaksi

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.