Muuttoaika

Vielä ehdit ehdottaa positiivisinta!

LOIMAAN SEUDUN positiivisin -kilpailu on parhaillaan menossa, ja ehdokashaku päättyy tiistaina 7. marraskuuta.
Ehdokkaiksi haetaan myönteisesti elämään suhtautuvia saviseutulaisia henkilöitä, yrityksiä ja yhteisöjä.
Kisaan halutaan ehdokkaiksi tahdonvoimaisia, sisukkaita ja ahkeria henkilöitä. He auttavat muitakin onnistumaan, ovat innostuneita ja palveluhenkisiä sekä luovat myönteistä meininkiä seudulle.
Saviseudulla kisan järjestävät Loimaan Seudun Nuorkauppakamari ja Loimaan Lehti.
– Kisa luo hyvää henkeä ja muistuttaa siitä, että seudullamme on monia iloisia ja myönteisyyttä ympärilleen levittäviä henkilöitä, jotka kelpaavat esikuviksi muille. Toivomme, että saamme kisaan monipuolisen ehdokaskattauksen tänäkin vuonna, Loimaan Seudun Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Sanni Kiviniemi sanoo.
Loimaan seudun positiivisinta haetaan nyt kahdeksatta kertaa. Aiempina vuosina valituiksi ovat tulleet Kaija Suominen, Tiina Hautojärvi, Mervi Sairanen, Osmo Leikasto, Raija Veini, Soili Väisänen ja Tanja Raikaa.

LÄHETÄ ehdokkaasi nimi ja perustelut postitse osoitteella ”Loimaan positiivisin”, Loimaan Lehti, Käsityöläiskatu 10, 32200 Loimaa tai sähköpostilla: toimitus@loimaanlehti.fi. Ehdotusten pitää olla perillä viimeistään tiistaina 7. marraskuuta.
Ehdokkaiden nimet julkaistaan Loimaan Lehdessä ja LL:n nettisivuilla torstaina 9. marraskuuta, jolloin myös äänestys alkaa.
Sekä positiivisinta ehdottaneiden että äänestäjien kesken arvotaan palkintoja.

OP Edustajistovaalit


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Kotimainen puu kulkee pyörillä

Puutavara-auton kuljettaja on tärkeä lenkki puiden matkalla metsästä jatkokäsittelyyn. Janne Välimäki kuormaa mäntytukit puutavara-auton kyytiin Alastarolla ja kuljettaa rungot Kyrön sahalle.

LP-Vampula Huittinen voittaa Nurmon Jymyn, ratkaisupallo

LP-Vampula Huittinen voitti kotikentällään Nurmon Jymyn naisten lentopallon Mestaruusliigan ottelussa 21.10.2017. LP Vampulan voittolukemat olivat 3–2 (25–14, 25–20, 18–25, 20–25, 15–9), videolla näkyy ottelun ratkaisupallo.

Laulu Suomen soi Heimolinnassa

Laulu Suomen soi -kuorotapahtuma Heimolinnassa 1.10.2017. Suomen laulun yhteislauluna yleisön kanssa kajauttavat Loimaan mieslaulajat, Loimaan naislaulajat ja Viihdekuoro LoiMaalaiset.