Muuttoaika

10-vuotiaat tanssivat 100-vuotiaan kunniaksi – katso myös videot

LOIMAAN  kaupungin koulujen neljäsluokkalaiset tanssivat tänään satavuotiaan Suomen kunniaksi. Tanssimassa olivat Loimaan kaikkien alakoulujen neljäsluokkalaiset, joita on yhteensä noin 160. Jokainen neljäsluokkalainen sai kutsua Liikuntahallissa järjestettyyn itsenäisyysjuhlaan kaksi vierasta, joten paikalla oli myös koululaisten vanhempia, isovanhempia, kummeja, sisaruksia ja muita läheisiä.
– Valitsimme Loimaan kouluissa neljäsluokkalaiset tanssimaan, koska he täyttävät tänä vuonna kymmenen vuotta ja Suomi täyttää sata, joten molemmat täyttävät tasavuosia, kertoi luokanopettaja Elli Rasi Keskuskoulusta.

Koululaiset tanssivat cicapoa, valssia ja letkajenkkaa eli letkistä. Yleisö sai ensin seurata tanssiesityksiä, mutta lopuksi myös katsojat pääsivät tanssilattialle, kun koululaiset kävivät hakemassa vieraitaan tanssimaan kanssaan.

Neljäsluokkalaiset tanssivat valssia:

Neljäsluokkalaiset ja vieraat tanssivat cicapoa:

Neljäsluokkalaiset ja vieraat tanssivat valssia:

Neljäsluokkalaiset tanssivat letkajenkkaa:

Neljäsluokkalaiset ja heidän vieraansa hallitsivat hienosti cicapon tanssiotteen ja -askeleet. Kuva: Tiina Naula

Neljäsluokkalaiset hakivat tanssimaan myös juhlaan kutsumiaan vieraita. Tässä tanssitaan valssia. Kuva: Tiina Naula

Letkajenkka eli letkis sujui neljäsluokkalaisilta vauhdikkaasti. Kuva: Tiina Naula

Koululaiset valssin pyörteissä. Kuva: Tiina Naula

Oppilaat tanssivat cicapoa. Kuva: Tiina Naula

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lue lisää 5.12.2017 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.