Pankkikonttorit kiinni torstaina ja perjantaina

LOIMAA Rahoitusalan työnseisaus sulkee suurimman osan Suomen pankkikonttoreista torstaiksi ja perjantaiksi. Muun muassa Osuuspankin, Nordean ja Liedon Säästöpankin Loimaan konttorit ovat kiinni lakon ajan.

Henkilö- ja yritysasiakkaiden tärkeimmät pankkipalvelut, kuten korttimaksaminen, käteisautomaattien ja verkkopankin toiminta sekä palkkojen, eläkkeiden ja laskujen maksu, pyritään turvaamaan työnseisauksen aikanakin, mutta palveluissa saattaa esiintyä häiriöitä ja niiden korjaaminen voi kestää tavanomaista kauemmin.

– Valtakunnallisissa palvelunumeroissa läpimenoaika voi myös olla normaalia pidempi, OP Loimaan toimitusjohtaja Juha Pullinen sanoo.

Pankkikortittomia hän kehottaa varautumaan lakkoon nostamalla käteistä tänään, sillä seuraava mahdollisuus siihen on vasta tiistaina 2. tammikuuta, kun konttorit taas aukeavat.

– Muutenkin pitkien pyhien ajaksi on hyvä aina varata käteistä.

 

Lue lisää 28.12.2017 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

tilaajapalvelija 23.1.2019

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla