”Taikurille” kunnianosoitus

Teemu Rannikko kutsuttiin ensimmäistä kertaa Linnan juhliin. 

Teemu Rannikko on dominoinut Suomen koripallokenttiä jo yli 20 vuoden aikana ja kunnostautunut vahvasti myös ympäri Eurooppaa. Keskiviikkona ”taikurille” tulee uusi kunnianosoitus ensimmäistä kertaa hänen elämässään.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio kutsuivat koripalloilijan Linnan juhliin itsenäisyyspäivänä. Teemu Rannikko lähtee juhliin vaimonsa Ilona Rannikon kanssa.

Pakkohan se klassinen urheilutoimittajan kysymys on tässäkin tapauksessa kysyä: miltä nyt tuntuu?

– Ihan hyvältä –  hieno kunniahan se on, että sain kutsun. On hienoa päästä paikan päälle, kun ennen niitä juhlia on tullut katsottua vain television välityksellä, Rannikko totesi.

36-vuotias takamies saavutti uransa toisen Suomen mestaruuden viime keväänä Joensuun Katajan paidassa. Meriittilistalta löytyvät myös muiden muassa kaksi Venäjän liigan hopeamitalia sekä Slovanian liigan mestaruus.

Täksi kaudeksi Rannikko siirtyi kevään finaalivastustajaan Salon Vilppaaseen. Presidentti Niinistö toivotti hänet henkilökohtaisesti tervetulleeksi Saloon vieraillessaan miesten EM-kisojen yhteydessä Suomen maajoukkueen pukukopissa.

Koripalloilijoita on nähty Linnan juhlissa suhteellisen harvakseltaan. Esimerkiksi kaksi vuotta sitten maajoukkuetta edustivat linnassa kapteeni Shawn Huff ja päävalmentaja Henrik Dettmann. Takamies Petteri Koponen on saanut kutsun viime vuosina kahdesti, joskin työt ensin Venäjän Himkissä ja viime vuonna Espanjan Barcelonassa estivät juhlavastaanotolle saapumisen.

Rannikolla ei työestettä ole, sillä Vilppaan otteluohjelma Korisliigassa osuu juhlien kannalta sopivasti.

Teksti: Olli Mäntylä, Salon Seudun Sanomat, Johanna Käkönen

Kuva: Mikael Rydenfelt, Turun Sanomat

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla