Hanna Rautavuoresta taideseuran puheenjohtaja

LOIMAA – Pistin ensin vastaan, mutta Lehtosen Liisa se onnistui niin kauniisti sanomaan, että Hanna rakas, ota nyt tämä homma, Loimaan taideseuran uusi puheenjohtaja Hanna Rautavuori hymyilee.

Hanna Rautavuori on Loimaan taideseuran uusi puheenjohtaja, joka muistuttaa yhdistystoiminnan olevan kuitenkin aina tiimityötä. Kuva: Anu Salo

Hänet valittiin taideseuran puheenjohtajaksi marraskuussa. Tehtävästä väistynyt Liisa Lehtonen jätti puheenjohtajuuden lisäksi perinnöksi kassillisen papereita ja lupauksen, että apuja kyllä saa.
– Tiimityötähän tämä onkin. Uskon, että hyvän hallituksen kanssa homma lähtee sujumaan, Rautavuori sanoo.

Loimaan taideseura aloitti toimintansa Taiteen ystävien yhdistyksenä, kunnes nimi muutettiin Loimaan taideseuraksi. Kuvataiteen harrastajia yhteen kokoava, taideharrastusta edistävä yhdistys on tänä vuonna ollut paikkakunnalla katkeamatta jo 70 vuotta. Kyseessä on siis juhlavuosi ja se näkyy muun muassa toiminnan vaiheita valottavan kirjan muodossa. Kirjan nimeä ei vielä ole lyöty lukkoon ja juhlatkin juhlitaan vasta loppupäässä vuotta, lokakuussa, mutta sitä ennen ehditään paljon muuta.

Anu Salo

 

Lue lisää 13.1.2018 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla