Hurrikaani ja Tomi Rumpunen sopimukseen

LENTOPALLO Hurrikaani-Loimaa ja yleispelaaja Tomi Rumpunen (30 v, 194 cm) solmivat kuluvan kauden ja ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen. Hurrikaanille tuli tarve vahvistaa joukkuetta, kun Kasimir Vuorisen paluu liigakentille tämän kauden osalta näyttää entistä epävarmemmalta. Rumpunen tuo joukkueeseen ennen kaikkea vahvistusta vastaanottopelaamiseen ja johtajuutta kentälle ja pukukoppiin.
Rumpunen on pelannut Hurrikaanissa aikaisemminkin, kaudella 2010–2011. Tämän kauden jälkeen Loimu-kasvatti ehti pelaamaan muun muassa Kokkolan Tiikereissä, Wuppertalissa ja Dürenissä Saksassa sekä yhden kauden Romaniassa Ploiestin joukkueessa. Tämän kauden Rumpunen aloitti Ranskan ProB-liigassa ASON Orange -joukkueessa.
– Lähdin omasta aloitteestani Ranskasta pois. Siellä oli seurassa hiukan sekava tilanne, valottaa mies siirtoaan.
– Olen seurannut Hurrikaanin menestystä, ja Loimaalla on pitkään tehty asioita oikein. Niin kentällä kuin urheilujohtamisenkin näkökulmasta, mies kommentoi.

Rumpunen on urallaan voittanut yhden Suomen mestaruuden ja yhden Suomen cupin.
– Meillä kävi tuuri, kun saimme näin kovan kotimaisen pelaajan joukkueeseen. Totta kai Rumpusen vahvuus on vastaanottopelaaminen, mutta mies osaa myös hyökätä. Ei välttämättä kaikkein näyttävin pelaaja, mutta pelaa vähillä virheillä, Hurrikaanin päävalmentaja Lauri Rantanen kuvailee uutta pelaajaansa.
Rumpusen tavoite on johdattaa joukkue finaaleihin saakka.
– Tässä joukkueessa on valtavasti potentiaalia piilossa. Se pitää nyt kaivaa vain esiin. Ja ilman muuta finaalit kiinnostavat keväällä.

Valtteri Arra

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla