Sikuriina vie katsojan fantasiamaailmaan

YPÄJÄ Mielikuvitus on uskomaton voimavara. 14-vuotiaalla Sikuriina Karisukilla lienee vielä moniulotteisempi mielikuvitus kuin muilla, sillä hänen taulunsa ovat kurkistus maailmaan, jossa mikään ei ole mahdotonta.

Isommat työt Sikuriina Karisukki maalaa keittiön pöydän ääressä. Koti on paras paikka harrastaa, eikä Sikuriina ole kaivannut esimerkiksi kuvataidepiireihin. Kotona saa tehdä juuri sellaisia töitä kuin inspiraatio sanelee. Kuva: Katriina Reijonen

Karisukilla on taidenäyttely Ypäjän kirjastossa tammikuun ajan. Näyttelyn nimi on Metsän kuiskaus. Nimi kuvastaa taulujen tunnelmaa: fantasiaa, naishahmoja, mystistä tunnelmaa. Tunnelmaan tuo lisälatausta rohkea värimaailma.
– Tykkään käyttää värejä, ne tekevät taulusta eloisan. Sininen on sellainen väri, että sitä käytän tosi paljon, Karisukki kertoo todeten, että runsas värien käyttö rajoittuu maalaamiseen: vaatekaapista löytyy lähinnä harmaata ja mustaa.

Katriina Reijonen

 

Lue lisää 11.1.2018 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla