Kanalaan tunkeutuneilla oli tallennusvälineitä

ORIPÄÄ Kanalaan Oripäässä tunkeutuneet miehet eivät ole poliisin kuulusteluissa juurikaan kertoneet tekonsa motiivista.
– Heillä oli kuitenkin kiinniotettaessa erilaisia tallennusvälineitä, kertoo rikosylikonstaapeli Marita Uotila Loimaan poliisista.
Uotilan mukaan kaikki kolme tekijää saatiin kiinni perjantaina aamuyöllä. Kaikki ovat miehiä, ja he ovat kotoisin Sisä- ja Keski-Suomesta. Tekijät ovat syntyneet 1970-, 1980- ja 1990-luvuilla.
Kuulustelujen jälkeen tekijät on nyt vapautettu, mutta poliisi tutkii asiaa julkisrauhan rikkomisena ja salakatseluna.

Loimaan poliisi sai hälytyksen Oripäähän viime perjantain vastaisena yönä hieman ennen kello neljää (LL 3.2.). Kanalan työntekijä oli herännyt tunkeilijoiden aiheuttamaan meteliin ja ilmoitti siitä eteenpäin. Tekijät olivat yrittäneet tunkeutua useampaan tuotantotilaan, joista ilmeisesti ainakin yhteen he olivat päässeet sisälle. Loimaan poliisi sai Turusta tulleiden kahden koirapartion avustuksella tekijät kiinni maastosta 3–5 kilometrin jäljestysten jälkeen. Tekijöiden käyttämä auto löytyi myös.

 

 

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla