Kanalaan tunkeutuneilla oli tallennusvälineitä

ORIPÄÄ Kanalaan Oripäässä tunkeutuneet miehet eivät ole poliisin kuulusteluissa juurikaan kertoneet tekonsa motiivista.
– Heillä oli kuitenkin kiinniotettaessa erilaisia tallennusvälineitä, kertoo rikosylikonstaapeli Marita Uotila Loimaan poliisista.
Uotilan mukaan kaikki kolme tekijää saatiin kiinni perjantaina aamuyöllä. Kaikki ovat miehiä, ja he ovat kotoisin Sisä- ja Keski-Suomesta. Tekijät ovat syntyneet 1970-, 1980- ja 1990-luvuilla.
Kuulustelujen jälkeen tekijät on nyt vapautettu, mutta poliisi tutkii asiaa julkisrauhan rikkomisena ja salakatseluna.

Loimaan poliisi sai hälytyksen Oripäähän viime perjantain vastaisena yönä hieman ennen kello neljää (LL 3.2.). Kanalan työntekijä oli herännyt tunkeilijoiden aiheuttamaan meteliin ja ilmoitti siitä eteenpäin. Tekijät olivat yrittäneet tunkeutua useampaan tuotantotilaan, joista ilmeisesti ainakin yhteen he olivat päässeet sisälle. Loimaan poliisi sai Turusta tulleiden kahden koirapartion avustuksella tekijät kiinni maastosta 3–5 kilometrin jäljestysten jälkeen. Tekijöiden käyttämä auto löytyi myös.

 

 

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

tilaajapalvelija 23.1.2019

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla