Kolme Osuuspankkia suunnittelee yhdistymistä

Loimaan seutu
Kati Uusitalo
Alastaron, Loimaan ja Metsämaan Osuuspankit suunnittelevat yhdistymistä. Tarkoitus on perustaa kokonaan uusi pankki, jolla olisi konttorit Loimaalla, Alastarolla ja Metsämaalla.
Asiaa on valmisteltu pankkien hallituksiss

Metsämaan, Loimaan ja Alastaron Osuuspankit ovat päätyneet saman pöydän ääreen. Yhdistymistä suunnittelevat hallintoneuvostojen ja hallitusten puheenjohtajat Timo Heikkinen, Ritva Tirranen, Arja Yli-Heikkilä, Seppo Rantala, Marjukka Frisk ja Tuomas Heikkilä.

a, ja tiistai-iltana suunnitelmat uudesta pankista esiteltiin kolmen pankin hallintoneuvostoille. Pankkien hallitukset hyväksyivät tällä viikolla yhdistymisasiakirjat, ja asiaa on jo esitelty henkilöstölle.
Lopullisesti asiasta päättää kunkin pankin osuuskuntakokous tai edustajisto. Kokoukset pidetään samaan aikaan 17. huhtikuuta.
Jos yhdistyminen hyväksytään, uusi pankki voisi aloittaa toimintansa jo lokakuussa. 

Lue lisää 8.2.2018 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

tilaajapalvelija 23.1.2019

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla