Kolme Osuuspankkia suunnittelee yhdistymistä

Loimaan seutu
Kati Uusitalo
Alastaron, Loimaan ja Metsämaan Osuuspankit suunnittelevat yhdistymistä. Tarkoitus on perustaa kokonaan uusi pankki, jolla olisi konttorit Loimaalla, Alastarolla ja Metsämaalla.
Asiaa on valmisteltu pankkien hallituksiss

Metsämaan, Loimaan ja Alastaron Osuuspankit ovat päätyneet saman pöydän ääreen. Yhdistymistä suunnittelevat hallintoneuvostojen ja hallitusten puheenjohtajat Timo Heikkinen, Ritva Tirranen, Arja Yli-Heikkilä, Seppo Rantala, Marjukka Frisk ja Tuomas Heikkilä.

a, ja tiistai-iltana suunnitelmat uudesta pankista esiteltiin kolmen pankin hallintoneuvostoille. Pankkien hallitukset hyväksyivät tällä viikolla yhdistymisasiakirjat, ja asiaa on jo esitelty henkilöstölle.
Lopullisesti asiasta päättää kunkin pankin osuuskuntakokous tai edustajisto. Kokoukset pidetään samaan aikaan 17. huhtikuuta.
Jos yhdistyminen hyväksytään, uusi pankki voisi aloittaa toimintansa jo lokakuussa. 

Lue lisää 8.2.2018 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Pala Kakkua

Tilaa lahjalehti

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry