Kymmenen jäi kiinni huumevalvontaiskussa Loimaan seudulla

LOIMAAN SEUTU Poliisi paljasti 8.–9. helmikuuta tehdyssä huumausaineiden katuvalvontaiskussa kymmenen epäiltyä huumausainerikosta tai huumausaineen käyttörikosta.
Kolmessa tapauksessa epäilty oli ensikertalainen. Pääosin takavarikoitiin marihuanaa. Lisäksi epäiltyjen hallusta löytyi pieniä määriä amfetamiinia ja huumaavia lääkevalmisteita.
Valvontaisku oli Lounais-Suomen poliisilaitoksen ja Hämeen poliisilaitoksen yhteistyötä, ja se tehtiin yhtä aikaa Forssassa ja Loimaalla. Yhteisisku oli jatkoa 18.–19.1. tehdylle päänavaukselle yhteistyön syventämiseksi. Edellisen katuvalvontaiskun hyvien tuloksien ja kokemusten johdosta poliisi jatkoi samalla teemalla.
Tällä kertaa yhteistyötä syvennettiin siten, että toimittiin osittain myös poliisilaitosrajat ylittäen. Valvontaiskuun ja näkyvään valvontaan osallistui vahva henkilöstöresurssi molemmista poliisilaitoksista. Poliisi mukaan tuloksekkaaksi osoittautunutta yhteistoimintaa tullaan jatkamaan vuoden mittaan aiemmin sovittujen linjausten mukaan.

FORSSAN SEUDULLA  iskussa paljastui epäilty törkeä huumausainerikos, törkeä dopingrikos, kaksi huumausainerikosta, yhdeksän huumausaineen käyttörikosta, useita epäiltyjä rattijuopumuksia, kulkuneuvon kuljettamisia oikeudetta, kaksi lievää ampuma-aserikosta ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapito. Operaation aikana oli kiinniotettuina useita rikoksesta epäiltyjä ja yksi pidätettynä.
Operaatiossa tavattiin myös useita etsintäkuulutettuja, ja valvonnassa havaitun johdosta jouduttiin tekemään myös yksi lastensuojeluilmoitus.
Poliisin haltuun takavarikkoon jäi isohko määrä huumausaineita ja dopingaineita, huumausaineiksi ilman reseptiä luokiteltavia lääkeaineita, ampumatarvikkeita ja toisen vahingoittamiseen soveltuvia esineitä.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

tilaajapalvelija 23.1.2019

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla