Vanhassa tuolissa on ilo istua

LOIMAA/KOJONPERÄ Outi Viitalan lapsuudessa kotitilan piharakennuksessa pidettiin hevosia ja sitä ennen kanoja. Nyt tila on vanhojen huonekalujen valtakunta.

Outi Viitala uskoo 50-luvun tuolien suosion perustuvan ainakin osittain siihen, että niissä on hyvä istua. Viitala koeistuu jokaisen verhoilemansa tuolin. Kuva: Kiti Salonen

Uutta verhoilua odottavat autonpenkit, sohvat ja ruokapöydän tuolit. Eniten verhoilijaa työllistävät monesta mummolasta tutut 1950-luvun kevyet nojatuolit, joissa on puiset kaarevat käsinojat.
– Ne ovat näppäränkokoisia ja käytännöllisiä, niissä on hyvä istua. Ehkä siksi ne ovat niin suosittuja, Viitala arvelee.

KOJONPERÄN verhoomon yrittäjä on tyytyväinen, että lamasta puhuminen on vähentynyt. Alkuvuosi on yleensä muuta vuotta hiljaisempi, mutta nyt töitä on riittänyt jopa jonoksi asti.

Kiti Salonen

Loimaan Lehden teemana on 24.2. kierrätys, ja teemasivuilla on asiaa myös muun muassa kirpputoreista, ruokahävikin vähentämisestä ja siitä, mitä jäteasemalle saa tuoda ilmaiseksi.

 

Lue lisää 24.2.2018 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry