Voitto kotiin -tapahtumassa sai huutaa

Voitto kotiin -tapahtuman juontanut Martti Koskinen meklaroi Hurrikaanin huutokaupassa. Autonhuoltosetti irtosi 45 eurolla. Kuva: Maija Paloposki

LOIMAA Toista kertaa järjestetyssä Voitto kotiin -tapahtumassa oli esillä kymmeniä yrityksiä ja palveluja. Tapahtuman kruunasivat muotinäytös sekä huutokauppa, jonka varat menivät lentopallojoukkue Hurrikaanille.
Tapahtumassa oli 85 näytteilleasettajaa, ja sen järjestivät yhteistyössä Loimaan Kauppa ja Palvelut -yhdistys ja Hurrikaani-Loimaa.
Hurrikaanin toiminnanjohtaja Anssi Rämö oli tyytyväinen päivään.
– Mitään huonoa palautetta ei ole tullut, ja porukka on viihtynyt. Tapahtumassa nähdään, että urheilujoukkue voi olla paljon muutakin kuin pelaava porukka, ja samalla saadaan pieniä yrityksiä esille. Näkisin, että tässä on perinnettä moneksi vuodeksi.
Tapahtuman kävijämäärää on hankala arvioida, mutta Rämö veikkaa, että se pyöri samoissa kuin viime vuonna eli 2 000–3 000:ssa.

Maija Paloposki

Lue lisää 13.3.2018 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Pala Kakkua

Tilaa lahjalehti

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla