Loimaa 1.7.-31.8.

Edustuskelpoinen kuusikko valmiina Likan tehtäviin

Susanna Viljas, Elina Mäkilä, Satu Eskola, Kaisa Laine, Nea Sivén ja Susa Marku ovat ehdokkaina Loimaan Likka -kisassa. Kuva: Maija Paloposki

Loimaa/Kauppatori
Maija Paloposki
Pian on taas aika valita uusi Loimaan Likka. Loimaan seudun Nuorkauppakamarin järjestämän kilpailun kandidaatit esittäytyivät ensimmäistä kertaa Aprillimarkkinoilla. Ehdokkaita on kuusi: Susanna Viljas, 25, Elina Mäkilä, 27, Satu Eskola, 25, Kaisa Laine, 21, Nea Sivén, 19, ja Susa Marku, 24.
Loimaan Likkaa voi äänestää nettilomakkeella sekä Loimaan K-citymarketissa 29. huhtikuuta saakka.
Kilpailun finaali on Seurahuoneella 4. toukokuuta. Iltatapahtumassa on mukana stand up -koomikko XL Sami ja musiikista vastaa Rasi.

 

Lue lisää 10.4.2018 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla