LähiTapiolan talon purku lähenee

Mika Metsämäki, Aleksi Pajula, Rami Brander ja Petri Vaskela odottavat jo elokuulle kaavailtua muuttoa Prisma-keskukseen. – Asikkaidenkin kannalta on hieno asia, että meillä on jatkossa yksi selkeä osoite, Vaskela sanoo. LähiTapiola Loimi-Hämeen kahdessa Loimaan toimipisteessä on vajaat 15 työntekijää. Kuva: Kiti Salonen

Loimaa
Kiti Salonen
LähiTapiola Loimi-Häme valmistelee toimitalonsa purkua. Toimitusjohtaja Lauri Riekkola kertoo maaperätutkimusten ja rakennusjätteen käsittelyä koskevien selvitystöiden alkavan olla valmiina, joten rakennukselle voidaan hakea pian purkulupa. Kun lupa on saatu, rakennuksen purkamisesta järjestetään tarjouskilpailu.
Yrityksen henkilöstö siirtyy purkutöiden alta pois Prisma-keskukseen, jossa LähiTapiolalla on ennestään sadan neliön asiakaspalvelutilat. Tiloja laajennetaan 200 neliöön. Kalusteineen kyse on noin 100 000 euron muutostöistä.
Lähitapiolalla on ollut uudisrakennushanke pöydällä useamman kerran vuosien varrella. Riekkola lupaa, että nyt rakennusprojekti saadaan käyntiin.
Ensimmäisessä vaiheessa LähiTapiola järjestää tarjouskilpailun Heimolinnankadun ja Väinämöisenkadun kulmaan rakennettavasta 5–6-kerroksisesta uudisrakennuksesta. Katutasoon tulee kaavan mukaisesti liiketiloja ja asuinkerroksiin asuntojen koosta riippuen kahdesta neljään asuntoa kerrosta kohden.
Kysynnästä riippuen tontille on aikomus rakentaa kolmesta viiteen rakennusta. Kokonaisuudessa saattaa olla kyse jopa yli 15 miljoonan euron investoinnista. Ykkösvaihe kustantanee 4–6 miljoonaa euroa.
Ensimmäisen rakennuksen on tarkoitus olla valmis vuonna 2020, jolloin LähiTapiola täyttää 150 vuotta.

 

Lue lisää 12.5.2018 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

tilaajapalvelija 23.1.2019

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla