Loimaan lukiosta 66 uutta ylioppilasta

LOIMAA Novidan lukiosta valmistuu tänä keväänä 66 uutta ylioppilasta. Valmistuneista 10 on valmistunut myös ammattiin, eli he ovat ns. kaksoistutkinnon suorittaneita.
Tämän kevään uutuutena ovat Novidan Uudenkaupungin yksiköstä ylioppilaiksi itsensä Novidan Loimaan lukiossa kirjoittaneet ammatilliset opiskelijat. Jo hyvässä vauhdissa oleva sähköinen ylioppilastutkinto tekee tästä vaivattoman vaihtoehdon.
Vielä kuudella muullakin kokelaalla on mahdollisuus valmistua tänä keväänä ylioppilaaksi, mikäli he saavat lukio-tai ammattiopintonsa valmiiksi ennen lukukauden päättymistä.
Rehtori Hannu Lahti kertoo, että kirjoitustulosten taso on aikaisempien vuosien hyvällä tasolla.
– Myös tänä keväänä on opettajien iloksi joukossa kokelaita, jotka saivat useampia ylimpiä eli Laudatur-arvosanoja. Kaikki kirjoituksiin osallistuneet kokelaat eivät onnistuneet täydellisesti vielä tänä keväänä, joten urakka heidän osaltaan jatkuu tulevilla kirjoituskerroilla, Lahti sanoo.

Uudet ylioppilaat: Aaltonen Sami (kaksoistutkinto), Erelä Toivo (kaksoistutkinto), Eskola Tuomas, Forss Annika, Hautojärvi Milla-Maria, Huhtala Ida-Maria, Huhti Saku, Huitti Jaakko, Immonen Kiia, Jaanu Veera, Jalasjoki Emma, Junnila Julia (kaksoistutkinto), Jussilainen Janita, Kangashaka Nestori, Katila Sanni, Kauti Juho, Koivula Kalle-Matti, Kortelainen Arttu, Kortemaa Topi, Kulmanen Markus, Kuosa Sofia, Laivo Joona (kaksoistutkinto), Lammela Markus, Leimu Ville, Leino Maria, Leppäkangas Milla, Leppämäki Eemeli, Levomäki Oskari, Luoma Sini, Mannila Maiju (kaksoistutkinto), Mattila Joni, Mattila Riina (kaksoistutkinto), Mustajärvi Jani, Mäkelä Elsa, Nohteri Aleksi, Nokso-Koivisto Markus, Nurmi Hannah, Ojala Roosa, Pietilä Emilia, Pihkonen Elina (kaksoistutkinto), Pitkäranta Petra, Pöllänen Emilia,
Rantanen Niki, Retti Melinda (kaksoistutkinto), Riikonen Samuli, Rivasto Topias (kaksoistutkinto), Salminen Eero, Salminen Kia, Salminen Leevi, Savonen Ella, Sivén Nea, Supponen Ville, Taskinen Miikka, Tattinen Minttu, Theodorakis Yolanda, Uutela Kiia-Rosalia,
Varhi Emilia, Varho Viola, Varjo Helmi (kaksoistutkinto), Virtanen Akseli, Virtanen Jaana, Virtanen Maria, Vuorinen Anu, Yli-Tuomola Aliisa, Yli-Tuomola Antti ja Ylitalo Oskari.

Lisäksi kuudella kokelaalla on mahdollisuus valmistua ylioppilaaksi, jos he saavat opintonsa valmiiksi lukuvuoden päättymiseen mennessä.

 

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

tilaajapalvelija 23.1.2019

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla