”Murto työmaalla ja työkaluja viety” – katso listaa: Lounais-Suomen poliisi twiittaa perjantaina kaikki tehtävänsä

Lounais-Suomen poliisilaitos julkaisee perjantaina kaikki alueelleen tulleet hälytystehtävät Twitterissä. Kyseessä on 24 tunnin tempaus, joka alkaa aamulla kello 7. 
Poliisin twiiteissä kerrotaan tehtävien luonne ja lyhyt kuvaus tapahtumasta. Twiitit kirjoitetaan siten, että niistä ei ole yksilöitävissä henkilöitä tai tarkempia tapahtumapaikkoja.
Twitter-kampanjalla poliisi pyrkii tuomaan esiin koko tehtävien kirjon, jonka poliisi työssään kohtaa.
Vastaavia kampanjoita on toteutettu useiden eri poliisilaitosten alueella aikaisemmin. 
Poliisin Twitter-tilin tapahtumia voi seurata tällä sivulla tai poliisin omalla Twitter-tilillä @L-S_poliisi. 
Aiheeseen liittyvät twiitit löytyvät tunnuksella #LSpoliisi24h.
Tehtävät löytyvät myös poliisilaitoksen www-sivuilta (www.poliisi.fi/lounais-suomi).
 
 

Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla