Mikael Ruohomaa esitteli Kanada-maljan kotikyläläisilleen

Mikael Ruohomaan mummot Pirkko Nurminen ja Hilkka Ruohomaa, Rasmus Kulmalan mummu Irja Kulmala (ylh. kesk.) ja Petri Kärkäisenkin äiti Elma Kärkäinen olivat mukana juhlahumussa. Kuva: Kiti Salonen

Loimaa/Hennijoki
Kiti Salonen
Kärpissä jääkiekon suomenmestaruuden voittanut Mikael Ruohomaa, 29, ilahdutti mummojaan ja muita läheisiään taksikuskista naapurin Mattiloihin tulemalla Kanada-maljan kanssa visiitille lapsuudenkotiinsa Hennijoelle.
Juhlia isännöinnelle Matti Ruohomaalle mestaruus on vähintään yhtä iso juttu kuin pojalle. Matti Ruohomaa oli 90-luvun alussa viitisen vuotta Mikaelin ja tämä kahden veljen yksinhuoltaja. Eikä helppoa ole ollut aina senkään jälkeen.
Uuden puolison, Taija Ruohomaan, ansiosta isä saattoi kuskata vuorollaan kolmea poikaansa jääkiekkoharjoituksiin.
– Aina olen Mikael uskonut kykyihisi, kunhan pysyt nöyränä, Matti Ruohomaa totesi mestarille.
Tapa, jolla Kärpät kukisti Tapparan, oli huikea, eikä Ruohomaan rooli voittajajoukkueen varakapteenina ollut vähäinen.
– Moni ei taida tajutakaan, että Miklu on Suomen parhaimman joukkueen ykkössentteri, viime kaudella Unkarissa pelannut Rasmus Kulmala huomautti.
– Suomessa ei ole toista lajia, joka olisi jääkiekkoa arvostetumpi, Petri Kärkäinen korosti saavutuksen arvoa.

Lue lisää 17.5.2018 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Pala Kakkua

Tilaa lahjalehti

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla