Panther ja 20 muuta klassikkoautoa huudettavina

Panther vuodelta 1983 on harvinainen näky. – Näitä ei ole montaa maailmallakaan myynnissä, meklari Jussi Halli (oikealla) ja Risto Paunonen totesivat. Kuva: Karoliina Markula

Loimaa/Alastaro
Karoliina Markula
Klassikkoautoissa hienointa on muotoilu ja fiilis, joka niistä tulee, Triangle Motorin järjestämässä harraste- ja klassikkoajoneuvojen huutokaupassa kierrelleet mikkeliläiset Tero Paakkari ja Anna Kyröläinen tuumasivat.
Kaksikko oli iskenyt silmänsä Volkswagen 1300 -kuplaan, sillä heillä oli sympaattisesta menopelistä jo entuudestaan hyviä kokemuksia.
– Jos saamme tämän huudettua, niin luvassa olisi ainakin kesäisessä Mikkelissä ajelua.
Tämänvuotinen autohuutokauppa oli järjestyksessään kahdeksas, ja huudettavana oli 21 ajoneuvoa.
– Mukana on tosi monipuolinen, värikäs ja vaihteleva kalusto. Ja mielenkiintoinen, kun osa autoista on ilman pohjahintaa, Triangle Motorin toimitusjohtaja Ari Talus kertoi.

Lue lisää 15.5.2018 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla