Satu Eskola valittiin Loimaan Likaksi

Loimaan Likka -kilpailun kolmikon muodostivat voittaja Satu Eskola (keskellä), toiseksi sijoittunut Elina Mäkilä (vasemmalla) ja kolmanneksi tullut Susa Marku (oikealla). Kuva: Maija Paloposki

Loimaa
Maija Paloposki
Loimaa on taas saanut uuden edustajan, sillä uudeksi Loimaan Likaksi kruunattiin Satu Eskola, 25. Toiseksi sijoittui Elina Mäkilä, 27, ja kolmanneksi Susa Marku, 25.
Voitostaan yllättynyt Eskola kertoi jännittäneensä finaalia mutta myönsi, että voitto tuntui hienolta.
– En osannut odottaa! Ajattelin, että jollei Elina (Mäkilä) voita, niin ehkä sitten minä. Kannatti uskoa itseensä, hän kertoi hymyillen heti tuloksen selvitttyä.
Kisa perustui yleisöääniin, joita tuli yhteensä 3 519. Eskola ei osannut sanoa, miksi äänestäjät mieltyivät häneen.
– Olen ihan ihmeissäni!
Loimaan Likka -kilpailuun hän lähti pyynnöstä. Hän kehuu kokemuksen olleen niin hieno, ettei voitto tuntunut enää loppupeleissä tärkeimmältä asialta.
– Kaikki on mennyt yllättävän nopeasti, ja muiden tyttöjen kanssa on oltu melkein päivittäin yhteydessä. Kyllä kannatti lähteä.
Likkavuotenaan Satu Eskola pääsee edustamaan kotipaikkaansa yritys-, edustus- ja asiakastilaisuuksissa. Loimaan Likkana Satu Eskola aikookin olla iloinen, positiiivinen, helposti lähestyttävä, energinen ja hyvä esimerkki.
– Odotan uusia kokemuksia ja ihmisiä. Toivon myös, että pääsisin jännittämisestä eroon, hän kertoi ja kiitti kaikkia äänestäjiä.

Lue lisää 8.5.2018 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

tilaajapalvelija 23.1.2019

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla