Aada Sunabackalle floristiikasta SM-hopeaa

LOIMAA  Jos on mahdollisuus kisata, kannattaa! Olen itse huomannut, että olen joka vuosi oppinut kisoissa jotain uutta, loimaalainen Aada Sunabacka, 19, sanoo.

Hän osallistui tänä keväänä kolmannen kerran ammatillisten Taitaja-kisojen finaaliin ja teki parhaan suorituksensa sijoittuen floristiikassa SM-hopealle.

En yhtään ajatellut, että pääsisin mitaleille vaan luulin, että jään jälleen kerran viidenneksi. Kisoissa oli tosi hyviä kilpailijoita ja työt olivat hienoja.

Kilpailussa tehtävänä oli kukkakaupan perustöitä, kuten kimpuntekoa, asiakaspalvelua ja paketointia. Sunabacka oli monia kilpailijoita kokeneempi, sillä hänellä on entuudestaan puutarhurin tutkinto kukka- ja puutarhakaupan osaamisalalta. Nyt hän opiskelee floristiksi samassa oppilaitoksessa, Saskyn Huittisten ammatti- ja yrittäjäopistossa Kokemäen yksikössä.

Parhaillaan Sunabacka on työssäoppimassa Tiinan Kukassa.

Taitaja-kisoissa Aada Sunabacka sai tehtäväkseen muun muassa asetelman teon. Kuva: Pasi Kivilompolo.

Lue lisää 7.6.2018 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla