Aada Sunabackalle floristiikasta SM-hopeaa

LOIMAA  Jos on mahdollisuus kisata, kannattaa! Olen itse huomannut, että olen joka vuosi oppinut kisoissa jotain uutta, loimaalainen Aada Sunabacka, 19, sanoo.

Hän osallistui tänä keväänä kolmannen kerran ammatillisten Taitaja-kisojen finaaliin ja teki parhaan suorituksensa sijoittuen floristiikassa SM-hopealle.

En yhtään ajatellut, että pääsisin mitaleille vaan luulin, että jään jälleen kerran viidenneksi. Kisoissa oli tosi hyviä kilpailijoita ja työt olivat hienoja.

Kilpailussa tehtävänä oli kukkakaupan perustöitä, kuten kimpuntekoa, asiakaspalvelua ja paketointia. Sunabacka oli monia kilpailijoita kokeneempi, sillä hänellä on entuudestaan puutarhurin tutkinto kukka- ja puutarhakaupan osaamisalalta. Nyt hän opiskelee floristiksi samassa oppilaitoksessa, Saskyn Huittisten ammatti- ja yrittäjäopistossa Kokemäen yksikössä.

Parhaillaan Sunabacka on työssäoppimassa Tiinan Kukassa.

Taitaja-kisoissa Aada Sunabacka sai tehtäväkseen muun muassa asetelman teon. Kuva: Pasi Kivilompolo.

Lue lisää 7.6.2018 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

tilaajapalvelija 23.1.2019

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla