Antti Ropponen jatkaa Loimaalla

Lentopallo
Valtteri Arra

Antti Ropponen oli vauhdissa Leka-Volleyta vastaan pelatussa ottelussa maaliskuussa. Kuva: Juuso Riponiemi

Hurrikaani-Loimaa ja Antti Ropponen, 22, solmivat alkuviikosta vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Vahvan pudotuspelikevään pelannut Ropponen nimettiin Mestaruusliigan koko kauden tähdistökentälliseen.
– Runkosarjassa otteet heilahtelivat vielä aika paljon, mukaan mahtui muutama sysihuono peli. Mutta pudotuspeleissä alkoi kulkea mukavasti, nurmolainen kommentoi mennyttä sesonkia vaatimattomasti.
Ropposen ja koko joukkueen kesä menee fysiikkapainotteisesti, jossa Jani Niskakankaalla on suuri rooli.
– ”Nisukka” on vetänyt kovia treenejä. Pyritään kehittämään heikkouksia, jotta ollaan valmiita kun kausi alkaa.

VAIKKA Hurrikaani on nuorentanut joukkuettaan rajusti kevään ja kesän aikana, Ropposen mukaan tavoitteet ovat korkealla.
– Valepan ja Savon kanssa tapellaan kullasta. Meillä on jalkeilla hyvä joukkue, jossa kokemusta ja nuoruutta on sopivassa suhteessa. Tulemme olemaan ensi kaudella ärsyttävä joukkue kaikille, lupaa nurmolainen.
Ropposen sopimuksen jälkeen seura pyrkii nopealla aikataululla saamaan ainakin yhden keskipelaajan sopimuksen valmiiksi, ja sen jälkeen katseet käännetään passarin ja yleispelaajan löytämiseksi.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

tilaajapalvelija 23.1.2019

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla