Kesäloma taiten käyntiin

LOIMAA Kesälomaa oli takana vasta yksi kokoinen päivä, kun Keskuskoulu täyttyi jo iloisesta menosta. Kaupungin ja seurakunnan järjestämä kesäloman aloitustapahtuma tarjosi ensimmäisen kerran ohjelmaa myös yli 10-vuotiaille koululaisille.

Olimme täällä loman aikana jo kerran leikkimässä pallolla, Minja Paavilainen paljasti, kun hän suuntasi Heini Paavilaisen ja Eveliina Salon kanssa temppuradalle.

Pihapelien ehdoton suosikki oli kuplafutis, jossa Aatu Penttilä kertoi tulevan ”oikein todella kuuma”. Funexperiencen yrittäjä Marko Isomaan mukaan laji on lyönyt läpi tänä kesänä Loimaan seudulla. Kuplafutis innostaa lapsia liikkumaan ja sopii viihdykkeeksi myös esimerkiksi polttariseurueille ja työporukoille.

Kuplafutiksessa kaverille saa antaa taklauksia koko vuoden edestä, eikä kumpaakaan satu. Pallon sisällä olevissa valjaissa on turvassa.

Hauskanpitoa on luvassa lomalaisilla tästä eteenpäinkin. Niilo Pärssinen odottaa lämpimiä uintikelejä ja viikon vaunureissua, Eveliina Salo Yyterin retkeä ja Paavilaiset automatkaa Norjaan.

Me mennään katsomaan jotain vuoria, Heini Paavilainen kertoi.

 

Kuplafutis sopii niillekin, jotka eivät tykkää jalkapallosta. Laji on ennen kaikkea hauskanpitoa, jossa kellahduksilta on vaikea välttyä.

 

Minja Paavilainen, Heini Paavilainen ja Eveliina Salo taiteilivat temppuradalla. Tapahtumassa oli tarjolla myös musiikkia, askartelua ja pihapelejä.

 

Lue lisää 9.6.2018 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Pala Kakkua

Tilaa lahjalehti

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla