Loimaan Palloilijat palasi voittokantaan Kupittaalla

Pesäpallo
Jesse Jokinen

Turku–LP 0–2 (0–8, 3–7).

Loimaan Palloilijat palasi juhannustauolta, kun joukkue suuntasi Turkuun Kupittaan Karjujen vieraaksi. Joukkueiden aikaisempi kohtaaminen Loimaalla alkukaudesta päättyi LP:n niukkaan 1–0 voittoon. Ennen juhannusta kärsityt kauden avaustappiot Tahkolle näkyivät Palloilijoissa hyvänä latauksena ja peli-ilona Turun torstai-illassa – joukkueesta huokui alusta asti, että nyt oli tultu voittamaan.
Palloilijat aloitti ottelun räväkästi, kun hyvän ulkovuoron jälkeen joukkue sai heti juoksutilin auki: kärjestä tehty tilanne tuotti tulosta ja kapteeni Iiro Hämäläinen kotiutti Oskari Ylitalon johtojuoksun arvoisesti. Hetkeä myöhemmin kotiutuksissaan onnistuivat myös Tommit Angervisto sekä Malinen, jotka siirsivät LP:n jo 0–3 johtoasemaan.
Toisessa sisävuorossa LP jatkoi juoksutehtailua Arto Pasurin toimesta. Kärjestä tulosta ei toivotusti syntynyt, mutta joukkue sai syytä tuulettaa, kun numerolla 6 sisäpelissä esiintynyt Pasuri sivalsi kakkostilanteessa pallon aivan ottamattomasti Karjujen ulkokentän ulottumattomiin. Tuloksena kunnari sekä kaksi tavallista. Vielä kun Malinen kotiutti Pasurin, siirtyivät vieraat jo 0–7 johtoon.
LP pelasi eittämättä yhden, ellei koko kauden, parhaan ja ehjimmän jaksonsa, joka lopulta kirjattiin 0–8 lukemin loimaalaisille.

TOINEN jakso alkoi hyvin samalla tavalla kuin edeltäväkin – Palloilijat rakensi tilanteen, josta Iiro Hämäläinen löi Oskari Ylitalon johtojuoksun arvoisesti kotiin, vaikka tilastoissa lyöty merkattiin Tommi Angerviston nimiin. Hetkeä myöhemmin Tommi Malisen lyönti upposi turkulaisten takakentästä läpi kahden juoksun arvoisesti ja näin ollen Palloilijat siirtyi jälleen 0–3 johtoon.
Karjut olivat selkeästi avausjaksoa paremmalla pelipäällä ja vaikkei tasoihin joukkue noussutkaan, edettiin jakson loppuun asti tasaisissa lukemissa. Neljännen vuoroparin aloittavalla sisävuorolla LP onnistui ottamaan kaulaa vastustajaan, kun 3–5 lukemista lähdetyn vuoron alkuun Arttu Kaurila puhkaisi kentän ja kiersi kunnarin. Angervisto kotiutti vielä Kaurilan, ja tilanne muuttui jo 3–7 johdoksi Palloilijoiden hyväksi.
Turku onnistui rakentamaan tilannetta vielä tasoittavallaan mutta loppukiri ei tuottanut tulosta. Vieraiden räpylä kesti hienosti, ja toinen jakso päätettiin 3–7 lukemin, ja näin ollen koko ottelu Palloilijoille 0–2.
LP vei ottelun 3-tilanteet selkeästi 11–25 lukemin. Parhaina Palloilijoista palkittiin upeasti pelanneet Tommi Malinen sekä Arto Pasuri.
Kausi jatkuu alkavalla viikolla, kun LP matkustaa niin Ikaalisten kuin myös PunaMustien vieraaksi.

LP pelasi yhden kauden parhaista peleistään. Sisäpelissä joukkue oli tehokas ja ulkokentällä räpylä kesti isäntien painostuksen. Kuva: Jesse Jokinen.

 

 

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola vko 46
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry