Markku Helander elävöittää torin ympäristöä

Loimaa
Kiti Salonen
Markku Helander ei aio katsoa vierestä, kun torin ympäristö näivettyy. Jaskan puoti kahviloineen on tuonut uutta elämää Helanderin loppuvuonna ostamaan vanhaan Sähkön taloon, ja seuraavaksi hän haluaa saada lisää liikkeitä Heimolinnankadulle.
Hän on ostanut Henry Pietilältä entisen kenkäkaupan liiketilan ja Saaren perikunnalta viereisen liikehuoneiston, jossa toimi viimeksi kristillinen kohtaamispaikka Kompassi.
– Siinä olisi apteekin paikka. Attendo ja Joutsen ovat melkein vieressä ja eikä sairaalaankaan ole kuin pari sataa metriä.
Keskusta-apteekin perustaminen on Helanderin mukaan herättänyt jo kiinnostusta, mutta tiedossa myös on, että uusista apteekkiluvista valitetaan herkästi. Niin tapahtuessa prosessin eteneminen voi viivästyä vuodella.
– Apteekkihommat olisi vapautettava. Viinakauppa on toinen monopoli, jonka saisi purkaa kilpailua vääristämästä, Helander lataa.
Helander ei aio lopettaa liikehuoneisto- ja kiinteistökauppojen tekemistä tähän, mutta jo hankitut kohteet on pistettävä ensin rauhassa kuntoon.

– Minulla ei ole muuta tautia kuin kulkutauti: pakko on päästä aamulla lähtemään. Pyhäaamuna kuudelta tulee jo vapaa-ajanongelma, kun lehti on luettu, Markku Helander naurahtaa. Kuva: Kiti Salonen.

 

Lue lisää 14.6.2018 lehdestä

Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla