Poliisi valvoo tehostetusti nuorten juhlintaa

LOUNAIS-SUOMEN poliisilaitos valvoo koulujen päättymisen juhlintaa tänä viikonloppuna.
Valvonnassa puututaan nuorten päihteiden käyttöön ja siihen liittyviin häiriöihin. Valvontaa suunnataan erityisesti alaikäisten luvattomaan alkoholin nauttimiseen ja hallussapitoon, alkoholista aiheutuviin häiriöihin yleisillä paikoilla ja huumeiden kenttävalvontaan.
Valvontaa kohdennetaan alueille, joihin nuoret kokoontuvat juhlistamaan koulujen loppumista. Tilannetta tarkkaillaan sekä näkyvästi että siviilipartioiden voimin.
Poliisi valvoo viikonlopun aikana myös ravintoloissa anniskelua alaikäisille yhdessä alkoholitarkastajien kanssa. Liikennevalvonnassa keskitytään rattijuopumusvalvontaan ja erityisesti mopoihin.
Poliisi muistuttaa, että päävastuu alaikäisistä on heidän huoltajillaan.
Poliisilla on velvollisuus ilmoittaa asiasta vanhemmille ja laatia lastensuojeluilmoitus sosiaaliviranomaisille, jos poliisi tapaa alaikäisen päihtyneenä tai hän jää kiinni jostain muusta rikkeestä, kuten esimerkiksi alkoholin hallussapidosta.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla