Autiotalo tuhoutui tulipalossa maanantain vastaisena yönä

YPÄJÄLLÄ Ruokosuontiellä tuhoutui tulipalossa autiotalo varhain maanantain vastaisena yönä.
Pelastuslaitos sai hälytyksen sivulliselta ilmoittajalta hieman ennen puolta yötä.
Ensimmäisen pelastusyksikön saapuessa paikalle rakennus oli täydenpalon vaiheessa ja paloi soihtuna kaikista kulmistaan. Palo oli levinnyt sen verran, että se tuhosi myös kaksi pihalla ollutta ajoneuvoa.
Tulipalo oli sammutettu ennen kello kolmea, jonka jälkeen paikalle jäi vielä yövartio pesäkkeiden varalta. Rakennus tuhoutui ja siitä jäi jäljelle vain muurattu hormi ja lautaseinää.
Pelastuslaitos ei löytänyt ketään paikalta yön sammutustöiden yhteydessä.

Palon syttymissyy ei ole toistaiseksi tiedossa, ja poliisi tutkii tapausta. Kuva: Simo Päivärinta.

 

 

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola vko 46
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla