Ei herra X, vaan auto X

Loimaa/Hirvikoski Sana on kiirinyt. Toivosen pajan pihalle Vakkatien varteen Hirvikoskelle lipuu amerikkalainen auto toisensa jälkeen.
Pääsyvaatimusta ei tienpäässä tarkasteta, mutta täyttymisen näkee päältäkin. Tapahtumaan on kutsuttu ihmisiä, jotka ajavat x-runkoisilla autoilla, ja niitä oli vain vuosina 1958–1964 valmistetuissa Chevroleteissa.
Loimaalaisten ja virttaalaisten lisäksi pajalle cruisaa autoja Humppilasta, Forssasta, Jokioisilta, Vampulasta, Sastamalasta, Säkylästä ja Vihdistä saakka.
John Jäderholmin ”Tijuana Roseksi” nimetty auto on omistajan mukaan kuin tehty juuri cruisailuun, kiireettömään ajeluun, vaikka on -58-vuosimallin Impalaa käytetty radallakin. Puhtia isossa veekasimoottorissa riittää.
– Nauttimiseen tehty, hän kuvaa auton perimmäistä käyttötarkoitusta.
Kati Uusitalo

Loimaalla parveili tällä viikolla vanhoja x-runkoisia autoja. Kuva: Kati Uusitalo

Lue lisää 26.7.2018 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot
Oops, something went wrong.

tilaajapalvelija 23.1.2019

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla