Liikenne kiertotielle Kauhanojan siltatyömaalta

LOIMAA Kauhanojalla sijaitseva Pyölinojan putkisilta maantiellä 213 uusitaan ensi viikolla.
Liikenne sillalla joudutaan katkaisemaan uusimisen ajaksi ja liikenne ohjataan kiertotielle.
Varsinais-Suomen Ely-keskuksen projektipäällikkö Veli-Pekka Pelttari kertoo, että työt alkavat tiistaiaamusta.
– Työ on ajoitettu siten, ettei se haittaa Okra-maatalousnäyttelyn liikennettä.
Sillan liikennekatko kestää arviolta kolme vuorokautta, ja työt valmistuvat kokonaisuudessaan kahden viikon päästä tien katkaisemisesta.
Elyn mukaan siltapaikan voi kiertää maanteiden 213 (Hämeentie), 2815 (Katinhännäntie) ja Vanhan Hämeentien yksityistien kautta.
Siltapaikalla ei ole liikennekatkon aikana kevyen liikenteen ylitysmahdollisuutta.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola vko 46
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry