LP voitti Eurajoen vierasottelussa

Ottelun jälkeen hymy oli herkässä. Kuvassa ottelun kakkospalkittu Oskari Ylitalo, paluun LP-paitaan tehnyt Tero Lepola ja kapteeni Iiro Hämäläinen. Kuva: Jesse Jokinen

Pesäpallo
Jesse Jokinen

Eurajoki–LP 0–2 (1–6, 2–6).
Lohkon hännille jäänyt Eurajoki isännöi lauantaina joukkueiden toista kohtaamista. Loimaalaisten tekeminen riitti rutiinivoittoon.
Palloilijat lähti otteluun ilman Sebastian Jaakkolaa, Joni Kalttosta sekä lyöjätilaston kärkeä Tommi Malista. Nähtiin kokoonpanossa yksi debyyttikin tämän kauden osalta, kun kokenut Tero Lepola palasi LP:n rivistöön.
Loppulukemat lisäävät Eurajoen ahdinkoa. Palloilijat puolestaan varmisti voiton ja lohkon muiden viikonlopun ottelujen myötä kotiedun pudotuspeleihin. Loimaalaisilla on jopa ohuet saumat ja teoreettinen mahdollisuus lohkovoittoon, mutta se vaatisi PunaMustilta useampaa alisuorittamista. Lähes varmasti loimaalaisten lopullinen sijoitus runkosarjassa on toinen.
Ottelun kolmostilanteet menivät 26–8-lukemin LP:n nimiin. Parhaina palkittiin kotijoukkueesta Jari Ojala sekä Lauri Kuronen. Vieraista kotiinviemisiä pokkasi nuoriso-osasto: kesän avauskunnarinsa iskenyt Mikko Lehtisalo sekä kolme juoksua tuonut ja jälleen hienosti pesävälit kulkenut Oskari Ylitalo.
LP jatkaa runkosarjaa yhden ottelun verran, kun 1.8. kotikentälle vieraaksi saapuu Järvenpää. Sen jälkeen joukkue suuntaa katseet kohti pudotuspelejä.

 

Lue lisää 24.7.2018 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla