Tanssit kuumalla Kauppalankadulla

Kolmatta kesää järjestettävät Kauppalankadun katutanssit sai yleisön pyörähtelemään tanssimusiikin tahdissa. Kuumasta asfaltista huolimatta tanssijoiden jalka nousi keveästi. Kuva: Päivi Kaijula

Loimaa/Kauppalankatu
Päivi Kaijula
Keskiviikon Kauppalankadun tanssit pyörähdeltiin helteisessä säässä. Kaupungintalon ja kahvila Pikku Kanalan väliselle katualueelle tanssimaan tullutta väkeä viihdytti ja tanssitti turkulainen laulaja Kristiina Mäki.
Tanssit järjestänyt kahvila Pikku Kanalan yrittäjä Jaana Pirttisalo-Mäkelä oli kävijämäärään tyytyväinen.
– Harmitti, kun sääolojen vuoksi kahdet ekat tanssit jouduimme perumaan. Ihanaa, kun ihmiset lähtevät liikkeelle. Tanssi tai ei, niin saa hyvän mielen, kun tulee kuuntelemaan hyvää musiikkia.

 

Lue lisää 28.7.2018 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla