Tanssit kuumalla Kauppalankadulla

Kolmatta kesää järjestettävät Kauppalankadun katutanssit sai yleisön pyörähtelemään tanssimusiikin tahdissa. Kuumasta asfaltista huolimatta tanssijoiden jalka nousi keveästi. Kuva: Päivi Kaijula

Loimaa/Kauppalankatu
Päivi Kaijula
Keskiviikon Kauppalankadun tanssit pyörähdeltiin helteisessä säässä. Kaupungintalon ja kahvila Pikku Kanalan väliselle katualueelle tanssimaan tullutta väkeä viihdytti ja tanssitti turkulainen laulaja Kristiina Mäki.
Tanssit järjestänyt kahvila Pikku Kanalan yrittäjä Jaana Pirttisalo-Mäkelä oli kävijämäärään tyytyväinen.
– Harmitti, kun sääolojen vuoksi kahdet ekat tanssit jouduimme perumaan. Ihanaa, kun ihmiset lähtevät liikkeelle. Tanssi tai ei, niin saa hyvän mielen, kun tulee kuuntelemaan hyvää musiikkia.

 

Lue lisää 28.7.2018 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

tilaajapalvelija 23.1.2019

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla