Uimavesitutkimusten tulokset hyviä

LOIMAAN SEUTU Melliläjärvestä, Melliläjärven lastenlammesta, Leppijärvestä ja Loimikodin uimapaikasta otettiin vesinäytteet 17.7. Uimavesitutkimusten mukaan uimaveden mikrobiologinen laatu oli hyvä kaikissa tutkimuspaikoissa.

Näytteistä mitattiin Escherichia coli -bakteerien ja suolistoperäisten enterokokkien määrää sadassa millilitrassa näytevettä. Melliläjärvessä E. coli -bakteerien pitoisuus oli 15 mpn/100 ml ja enterokokkien 5 pmy/100 ml, lastenlammessa luvut olivat 7 ja 3.

Leppijärvellä E. coli -bakteerien määrä oli 4 mpn/100 ml ja enterokokkien 8 mpn/100 ml, Loimikodin uimapaikassa määrät olivat 1 ja 5.

Pitoisuudet jäävät reilusti raja-arvojen alle, sillä toimenpideraja on E. coli -bakteerien tapauksessa 1000 pmy/mpn/100 ml ja suolistoperäisten enterokokkien tapauksessa 400 pmy/mpn/100 ml.

Missään tutkituista vesistä ei myöskään ollut havaittavissa sinileviä, jätteitä, kasviplanktonia tai makroleviä.

Oona, 4, ja Miika Pienimaa, 2, polskuttelivat tiistaina kilpaa Melliläjärven lastenlammessa. Vedessä vilvoitteli myös isä Osmo Pienimaa.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla