Viihdekonsertin artistit hurmasivat Okra-hallissa

ORIPÄÄ Okra-viihdekonsertti tarjoili yleisölle musiikkia oopperasta jazziin, kun Diandra, Pentti Hietasen perhe, Anu Hälvä, Ari Rasilainen ja Tessa Virran orkesteri vuorollaan nousivat lavalle Oripään lentokentällä.

Konsertti oli kiitos kaikille Okrassa mukana olleille. Loimaalainen Sylvi Kiviranta ja oripääläinen Heli Aaltonen ovat olleet monesti vapaaehtoisina Okrassa.

– Aivan upea konsertti taas kerran, Sylvi Kiviranta suitsutti.

Kiviranta oli tullut katsomaan erityisesti näyttelijänä tunnettua Anu Hälvää, jonka musiikkiin hän oli aiemmin tutustunut Kanta-Loimaan kirkkokonsertissa.

 Ihastuin hänen lauluunsa todella paljon, hän on aivan upea laulaja. Oli kiva tulla tänne katsomaan häntä ja tietysti näitä muitakin artisteja. Kaikki ovat todella taitavia.

Aaltonen kertoi tulleensa kuuntelemaan vuoden 2012 Idols-voittaja Diadraa. Viihdekonsertissa Diandra esitti monipuolisesti erilaista musiikkia, kuten James Bondin tunnuskappaleen Skyfallin ja Eino Leinon Nocturnen.

Viihdekonsertin päätteeksi yleisö osoitti suosiota seisaaltaan. Konsertti keräsi yleisöä reilut 1300 henkeä.

Marianne Rovio

 

Konsertissa esiintyi Pentti Hietasen koko perhe. Tytär Iina Hietanen on tullut tutuksi Voice of Finland -ohjelmasta. Kuva: Marianne Rovio.

Lue lisää 4.8.2018 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla