Ypäjän ja Humppilan seurakunnissa on syksyllä suurten päätösten aika – Forssan seudun seurakunta voisi aloittaa vuonna 2020

YPÄJÄN, HUMPPILAN, Jokioisten ja Forssan seurakunnat päättävät syksyn aikana, lähtevätkö ne mukaan seurakuntaliitokseen. Uusi Forssan seudun seurakunta voisi aloittaa toimintansa vuonna 2020.

Nyt on keskustelun aika. Oli päätös mikä tahansa, se on Ypäjän seurakunnassa suurin moneen vuoteen ja jää valtuuston viimeiseksi isoksi päätökseksi tällä valtuustokaudella, Ypäjän kirkkoherra Vesa Parikka sanoo.

Selvitystyötä on tehty vuoden verran, joten Parikka uskoo tietoa päätöksen tueksi olevan riittävästi tarjolla. Ypäjän kirkkoneuvosto kokoontuu lokakuun alussa tekemään esityksensä kirkkovaltuustolle, joka päättää asiasta 24. lokakuuta. Asia tulee samana päivänä myös muiden kirkkovaltuustojen hyväksyttäväksi.

Mikäli seurakunnat hyväksyvät liitoksen, kapituli antaa siitä lausunnon mahdollisesti syksyn aikana. Kirkkohallitus tekee lopullisen päätöksen vuoden 2019 aikana.

 

Lue lisää 1.9.2018 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähitapiola vko 46
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla