Amanda Kotaja tähtää maailman nopeimmaksi olympialaisissa

Amanda Kotajalla on edessään ensimmäinen kokonainen kausi uuden valmentajansa alaisuudessa. Talven aikana tavoitteena on saada lisää voimaa ja suoritusvarmuutta. Kuva: Kiti Salonen

LOIMAA Amanda Kotaja, 23, on voinut lomailla kauden jälkeen vapautuneesti, sillä päätavoitteena olleet Berliniin EM-kisat menivät juuri niin kuin pitikin: hän kelasi 100 metrillä T54-luokassa kultaa ja 200 metrillä pronssia.
Kotajalla on palkintokaapissaan jo 12 arvokisamitalia.
– On tärkeä löytää balanssi, että osaa olla tietyllä hetkellä tyytyväinen mutta että silti on nälkää kehittyä, Vampulan Urheilijoita edustava Kotaja miettii.
Hän uskoo olevansa urheilu-urallaan vasta alkuvaiheessa; parhaat vuodet ratakelaajana ovat edessä. Tokion olympialaisissa 2020 Kotajan tavoitteena on olla maailman nopein satasella.
Kotaja vieraili soveltavan liikunnan tapahtumassa Loimaalla. Hän haluaa esikuvana innostaa ihmisiä liikkumaan ja edistää erilaisuuden kohtaamista ja yhdenvertaisuutta.

 

Lue lisää 11.9.2018 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähitapiola vko 46
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry