Akaa teetti Hurrikaanille tiukan iltapuhteen

Tapio Toiviainen, Karri Kutinlahti ja Antti Ropponen tuulettivat suotuisasti päättyneen pallon jälkeen. Kuva: Juuso Riponiemi

Lentopallo
Valtteri Arra

Hurrikaani–Akaa Volley 3–2 (25–22, 25–22, 21–25, 21–25, 15–12).

Hurrikaani joutui tekemään täydet viisi erää töitä, jotta voitto irtosi torstai-illan jännitysnäytelmästä. Eikä voitto ollut missään vaiheessa selvä asia. Niin kovin Akaa Volley laittoi kampoihin.
Akaa Volley lähti otteluun kolmen pelin tappioputki niskassa, ja sen teemana oli pelata aggressiivista lentopalloa. Se onnistuikin siinä, mutta pelityylistä johtuen joukkue myös teki paljon omia virheitä. Niitä teki myös kotijoukkue, jolle on muodostunut syöttöpelaamisesta jonkin asteinen painajainen. Viime viikonlopun tapaan syöttövirheitä tuli nyt 20.
– Syöttö- vastaanottopelaamisessa on parannettavaa. Ei oikein saatu omalla syötöllä pisteitä, isäntien parhaana palkittu Eemeli Kouki (19 pist. +11) myönsi.

VAIKKA kaksi ensimmäistä erää tuli Hurrikaanille, pääsi Akaa Volley niissäkin erissä kiusaamaan loppuun saakka. Hiukan paremmalla pelaamisella vierasjoukkue olisi aivan hyvin voinut voittaa ainakin toisen eristä. Hakkuri Joni Mikkonen oli tulikuuma läpi ottelun. Hän paukutti hyvillä tehoilla 25 pistettä ja piti vieraita välillä yksinään mukana ottelussa.
– Aika hyvin jaksoin vääntää viidennenkin erän. Kesällä on tehty hyvin hommia, jotta fysiikka kestäisi loppuun saakka. Olen joskus saanut Junturalta (Ville) enemmänkin passia, vähätteli täystyöllistetty Mikkonen 43 passin rupeamaa.
Mikkosen lisäksi ottelukohtaisella sopimuksella akaalaisten riveissä pelaava Sauli Sinkkonen osoitti, miksi hän oli päättyneissä MM-kisoissakin eliittiä. Sinkkosen erittäin haastava leijasyöttö aiheutti jatkuvasti Hurrikaanin vastaanotolle vaikeuksia.
– Pelasimme tasaisesti, mutta hyökkäyspeli alkoi sakata ottelun kuluessa. Akaa myös pelasi hyvin. Ja varmasti yleisö nautti pitkistä palloista ja tunnelmasta. Itse ehkä olisin toivonut meiltä hiukan kontrolloidumpaa pelaamista, Hurrikaanin valmentaja Jussi Heino tuumasi.
On suorastaan ihme, ettei Akaa Volley ole kerännyt enempää pisteitä. Sen taisteluilme oli koko ajan vähintäänkin Hurrikaanin vastaavan tasolla. Vaikka Hurrikaani puolusti paremmin, se ei kuitenkaan pystynyt tekemään avautuneista jatkopallotilanteista tulosta kolmen pisteen voiton arvoisesti.
Kun Antti Ropposelle sattui peräti seitsemän hyökkäysvirheen sävyttämä ilta, nosti kapteeni Matti Oivanen tasoaan. Läpi ottelun Oivanen oli verkolla Akaa Volleyn kauhu, mutta isoimman työn hän teki viidennen erän lopulla. Keskipelaaja sai ottelun jälkeen kiitosta myös Heinolta.
– Masse veti kovan syöttöputken loppuun ja auttoi meitä voittoon. Omalla syötöllä ei oikein muuten saatu pisteitä.

HURRIKAANI jatkaa kotipelejä jo sunnuntaina. Loimaalle saapuu jo toistamiseen vierailulle Team Lakkapää. Odotettavissa on Hurrikaanin osalta tietynlainen kasvojen pesu, jossa Heino varmasti haluaa tarkempaa hyökkäys- ja vastaanottopelaamista.

OP Edustajistovaalit


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähitapiola vko 46
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla