Hurrikaani päihitti kotonaan Lakkapään

Lentopallo
Valtteri Arra

Hurrikaani–Team Lakkapää 3–1 (23–25, 25–13, 25–18, 26–24).

Hurrikaanin päävalmentaja Jussi Heino marssitti ensimmäistä kertaa tällä kaudella Henrik Porkan, 20, aloitukKeskipelaaja käytti näyttöpaikkansa liki täydellisesti ja oli yksi kotivoiton suuria sankareita.
– Porkan pelaaminen oli fiksua. Oli tarkoitus, että ajetaan poika rauhallisesti sisään, ettei heti kuormiteta ensimmäisessä erässä valtavalla passimäärällä. Siinä onnistuttiin ja iso kiitos kuuluu passari Matthew Westille, Heino kommentoi.
Hurrikaani otti jatkossa kuskin paikan, vaikka ensimmäinen erä lipsahti pitkälti asennevamman takia Lakkapäälle. Toinen ja kolmas erä oli yhtä maalia, eivätkä rovaniemeläiset saaneet peliä käyntiin kuin paikoittain.
Vasta neljännessä erässä syntyi tasaväkinen kamppailu erävoitosta. Sekin ratkesi fiksummin ja maltillisemmin pelanneen kotijoukkueen hyväksi.
– Olen voittoon tyytyväinen, mutta avauserän menetys harmittaa, viittasi Heino 17–11 johtoon, josta vieraat vielä nousivat erävoittoon.
– Pelasimme tasaisesti hyvää lentopalloa.

Sunnuntaina Hurrikaani palasi sille tasolle, jossa se oli alkukauden ensimmäisten kierrosten aikana. Omien virheiden määrä oli vähäinen ja se jaksoi nyt jauhaa pisteen eteen nöyrästi.
Missään vaiheessa Hurrikaani ei intoutunut Lakkapään kaltaiseen roiskimiseen, vaan pallo toimitettiin fiksusti yli, jos kunnon hyökkäyspaikkaa ei ollut.
Porkan lisäksi Tapio Toiviainen (18 pistettä) oli kotijoukkueen parhaimmistoa. Toiviaisen pelaaminen oli kypsää. Kun peliaika on lisääntynyt, se näkyy kentällä positiivisina ratkaisuina. Sen myönsi voittajien parhaana palkittu yleispelaaja itsekin.
– Olen päässyt pelaamaan ja sitä kautta pelituntuma on parempi. Voitto miellyttää, mutta annettiin eka erä kaverille omaa hölmöyttä.
Toiviaisen mukaan joukkueen kilpailutilanne yleispelaajien osalta laittaa jokaisen yrittämään kovaa.
– Kilpailutilanne on hyvä. Nyt pitää antaa kaikkensa harjoituksissa, jotta saa peliaikaa.

Hurrikaani on sarjan kärjessä. Joukkueilla on eri määrä pelejä, joten aivan realistinen ei sarjataulukko tällä hetkellä ole. Alkukausi on osoittanut sen, että kaudesta tulee tasainen ja heittopusseja ei sarjassa periaatteessa ole.

Hurrikaani on urakoinut alkukauden aikana liigapelejä melkoisella tempolla, mutta nyt Eemeli Kouki ja kumppanit pääsevät hetkeksi keskittymään harjoitteluun ennen seuraavia otteluita. Kuva: Juuso Riponiemi.

Joukkue pelaa seuraavan kerran perjantaina Tampereella Suomen cupia ja maanantaina joukkue matkustaa CEV-cupin avausosaan Puolaan.

OP Edustajistovaalit


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähitapiola vko 46
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla