Hurrikaani sai kylmän kylvyn Puolassa

Lentopallo
Valtteri Arra
Indykpol AZS Olsztyn–Hurrikaani 3–0 (25–14, 25–16, 25–20).

Hurrikaanin CEV-cup-taival Puolassa Indykpol AZS Olsztyniä vastaan ei tuottanut erävoittoakaan. Puolan Plusliigan kahdeksantena oleva Olsztyn osoitti kovan tasonsa. Kymmenen vuoden tauon jälkeen eurokentille palannut Olsztyn myllytti reilussa tunnissa Hurrikaanin kumoon. Tilastojen valossa kotijoukkue oli vastaanottopelaamista lukuun ottamatta vahvempi.
– Meillä toimi vastaanottopelaaminen ihan hyvin. Kaveri ei vain antanut yhtään helppoa pistettä ja teki itse kovalla prosentilla paikoista pisteet, Eemeli Kouki kommentoi.
Kouki oli hiukan pettynyt puolustuspelaamiseen, jossa ei nyt ollut kotimaan liigakentiltä tuttua raivoa.
– Pikkasen palloja jäi helpolla meidän kenttään, jostain syystä. Eikä saatu hyökkäyspelissäkään tarpeeksi tehoja. Tällaiset pelit opettavat pelaamaan kovempaa, ja samalla peli toimi erinomaisena valmistavana harjoituksena lauantain huippumatsia Valepaa vastaan, Kouki summasi.

KOTIJOUKKUEEN pelaaminen pysyi koko ottelun hyvin hallinnassa. Sen jatkopallohyökkääminen oli tehokasta ja huonostakin vastaanotosta se onnistui erinomaisesti. Plusliigan pistepörssin kärkimies Jan Hadrava nakutti ”vain” 12 pistettä, mutta Koukin mukaan hakkuri hoiti hommansa alhaisesta pistemäärästä huolimatta hyvin.
– Kaveri tuli paljon keskeltä, mutta ne harvat paikat, jotka hakkurille pelattiin, päätyivät melkein aina pisteeseen. Hadrava on erittäin fyysinen pelaaja.

ENSI TIISTAINA Loimaalla pelataan toinen osaottelu. Kun Hurrikaanilla on nyt alla 0–3 tappio, on sen jatkopaikan saavuttamiseksi voitettava ensin varsinainen ottelu 3–0 tai 3–1. Senkin jälkeen on edessä vielä kultainen erä 15 pisteeseen, jonka voittaja etenee toiselle kierrokselle. Kaikissa muissa tapauksissa Olsztyn on jatkossa.

OP Edustajistovaalit


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

tilaajapalvelija 23.1.2019

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla