Kovatasoinen puolalaisjoukkue päätti Hurrikaanin eurotaipaleen

Lentopallo
Valtteri Arra

Hurrikaani–Indykpol AZS Olsztyn 1–3 (17–25, 25–17, 17–25, 20–25).

Denis Kalinin, Paweł Pietraszko ja Mateusz
Kańczok hyppäsivät torjumaan Antti Ropposen iskua. Matthew West ja Matti Oivanen seurasivat tilanteen kehittymistä. Kuva: Juuso Riponiemi

Hurrikaanin ja puolalaisen Indykpol AZS Olsztynin toinen osaottelu CEV-cupissa oli selvästi ensimmäistä osaottelua tasaisempi. Silti joukkueiden tasoero tuli selville. Varsikin kolmannessa erässä, jossa vierasjoukkue puristi väkisin toisen erävoiton ja sinetöi samalla jatkopaikan toiselle kierrokselle.
Olsztynin joukkue aloitti ottelun rajusti. Tshekkihakkuri Jan Hadrava hyökkäsi virheettömästi ja kokenut passari Pawel Woicki ruokki koko joukkuetta fiksusti. Kun verkolle Hurrikaania vastaan asettui vielä fyysinen kaksikko Pawel Pietraszko ja Sebastian Warda, oli kotijoukkueella täysi työ pysyä mukana puolalaisten kyydissä.
Toisessa ja kolmannessa erässä Hurrikaani pelasi sitä peliä, mitä päävalmentaja Jussi Heino toivoi.
– Ekassa erässä jännitimme ja teimme hölmöjä ratkaisuja. Toisessa ja kolmannessa erässä hyökkäsimme fiksusti ja olimme viisaalla tavalla rohkeita. Tietyllä tapaa kolmannen erän repeäminen harmittaa, Heino myönsi.

JOS TOINEN ERÄ oli lähes Hurrikaanin näytöstä, pääsi Olsztyn kolmannessa erässä erävoittoon liian helpolla. Kun kotijoukkueen pelillinen taso ei ollut aivan tapissa, rutinoitunut vastustaja käytti tilanteen hyväksi. Olsztyn teki kolmanteen erään peräti viisi syöttövirhettä, joten mahdollisuudet kotijoukkueella erävoittoon olivat olemassa. Mutta se ei saanut omalla syötöllä tehtyä tarpeeksi pisteitä.
– Kyllä meidän kova rutiinitaso oli tänään avain voittoon. Me pelaamme joka viikko Puolassa kovia pelejä, se näkyi erityisesti kolmannessa erässä, joka oli meille tärkeä jatkopaikkaa ajatellen. Vaikka toisen erän menetys johtuikin meidän osittaisesta keskittymisen herpaantumisesta, pelasi Hurrikaani siinä hyvin. Tiesimme, että he tulevat kotona pelaamaan paremmin, mutta silti jäimme hiukan jalkoihin, Olsztynin päävalmentaja Roberto Santilli mietti.
Kun Olsztyn voitti kolmannen erän ja johti erissä 2–1, riitti se heille jatkopaikkaan. Samalla ottelusta katosi suurin tunnelataus ja Heino vaihtoikin neljänteen erään Eemeli Koukin ja Kasimir Vuorisen kentälle. Kaksikko pelasi hyvin, mistä valmennus antoi kiitosta.
Myös Henrik Porkka on pääsemässä erinomaiseen vauhtiin. Lauantaisen Valepa-pelin jälkeen Porkka jatkoi hyvällä tasolla puolalaisia vastaan.

VAIKKA tappio ja tippuminen on aina pettymys, Heino muistutti myös positiivista asioista.
– Jo avauserän loppu ja koko toinen erä oli sitä peliä, millä olemme pärjänneet kotimaassa. Pitää taas muistaa, että vastustaja oli erittäin kova.

OP Edustajistovaalit


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry