Lähitapiola nousi Loimaan verokärkeen – katso kaupungin yhteisöverolista

Arkistokuva Valloxilta.

Lähitapiola teki hurjan tulosparannuksen ja nousi Loimaan verolistan ykkösyritykseksi. Lähitapiola Loimihämeen verotettava tulo verovuonna 2017 oli 7,9 miljoonaa euroa. Se maksoi veroja 1,6 miljoonaa euroa.

Vuotta aiemmin Lähitapiolan tulo jäi 2,1 miljoonaan euroon ja se oli silloin listalla viidentenä.

Myös kakkonen ja kolmonen Vallox ja Dinolift esittivät edellisvuotta parempaa tuloa. Samalla niiden maksama veropotti kasvoi.

 

Sen sijaan Pemamekin verotettava tulo laski vuodesta 2016. Yhtiö maksoi yhteisöveroja viime vuonna vajaat 400 000 euroa. Pemamek oli verolistan ykkönen vuoden 2016 verotuksen valmistuttua.

OP Edustajistovaalit


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähitapiola vko 46
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry