Poliisilla pitkä takaa-ajo pitkin yöllistä Loimaata – ”poliisille tuttu pariskunta” pääsi pakoon

Loimaan poliisilla oli perjantain ja lauantain välisenä yönä takaa-ajotilanne, jossa poliisi ajoi 45 minuuttia takaa henkilöäautoa. Takaa-ajo kiersi pitkin Loimaata kello 02:30-03:15.

Poliisipartio oli matkalla kohti Turkua valtatie 9:ä pitkin, kun partiota vastaan tuli henkilöauto, joka herätti poliisipartion epäilykset. Poliisin kytkettyä pysäytysmerkin ja hälytyslaitteet sekä lähdettyä kyseisen auton perään, lähti auto karkuun. Takaa-ajo alkoi Sarka-museon kohdalta, kiersi lenkin Alastaron keskustan alueella ja suuntasi eri vaiheiden kautta takaisin ysitielle.

Valtatiellä auton nopeus kohosi huomattavaan ylinopeuteen, samoin Loimaan keskustassa. Sarka-museon kohdalle uudestaan tultaessa auto tallentui kameratolppaan.

Autoa seurasi pääosin kaksi poliisipartiota, mutta henkilöt pääsivät pakenemaan. Tapausta tutkitaan mm. törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, liikennerikkomuksina ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

Poliis epäilee rikoksista poliisille tuttua pariskuntaa, noin 30-vuotiasta miestä ja noin 40-vuoden ikäistä naista.

OP Edustajistovaalit


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry