Rekryexpossa tuhansia työpaikkoja – kultakuume tuo DI-opiskelijatkin muualta Lounais-Suomeen

Yritykset esittelevät Rekryexpossa kaupan alan, hoiva-alan ja it-alan työpaikkoja. Lisäksi mukana on myös kesätyöpaikkoja. Kuva huhtikuun tapahtumasta. Arkistokuva: Timo Jakonen, Turun Sanomat.

Jo kolmatta kertaa järjestettävässä Rekryexpo-tapahtumassa on tarjolla jälleen tuhansia työpaikkoja. Keskiviikon tapahtumassa Turun Messukeskuksessa on mukana 50 yritystä, joissa on ilmoitettu avoimeksi yhteensä noin 2 000 työpaikkaa.

Lounais-Suomen kova työvoimatarve tuo Turkuun myös lähes sata diplomi-insinööriopiskelijaa eri puolilta Suomea. FITechin (Finnish Institute of Technology) organisoimalla matkalla Oulun, Vaasan, Lappeenrannan, Tampereen ja Espoon opiskelijat tutustuvat messutapahtuman lisäksi johonkin paikalliseen yritykseen valintansa mukaan. Valittavia yrityksiä on kolme, Meyer, Sandvik tai Valmet Automotive.
– Yritykset kiinnostivat kaikki, mutta Valmet Automotive oli kiinnostavin, puolet opiskelijoista suuntaa sinne, kertoo Tiina Maria Hartikainen Aalto-yliopiston tiedotuksesta.

Opiskelijoille matkaa on markkinoitu Lounais-Suomen kultarynnäkkönä.
Rekryexpossa tarjolla olevat työpaikat ovat kaupan alan, hoiva-alan ja it-alan työpaikkoja. Lisäksi esillä on myös kesätyöpaikkoja.

TAPAHTUMASSA on myös asiantuntijapuheenvuoroja työelämän ajankohtaisista aiheista.
Oman värikkään yrittäjätarinansa tapahtumassa kertoo Ylläksellä sijaitsevan Jounin Kauppa -yrityksen Sampo Kaulanen. Kaulanen on julkisuuden henkilö, jonka edesottamuksia moni suomalainen seuraa televisiossa ja sosiaalisessa mediassa.
Asiantuntijabrändäystä ja sitä, miten omaa osaamistaan kannattaa myydä verkossa, avaa puolestaan Sani Leino. Työnantajakuvan kehittämisestä puhuu Miikka Huhta. Huhta työskentelee alan asiantuntijana Milttonissa.

Rekryexpossa järjestetään myös Kohtaantoseminaari matkailualan toimijoille. Seminaarin järjestää Matkailudiili-hanke yhdessä Varsinais-Suomen te-toimiston kanssa.

Rekryexpo järjestettiin edellisen kerran keväällä. Silloin avoimet työpaikat ja asiantuntijaesiintymiset saivat liikkeelle useita tuhansia kävijöitä.

 

Tapahtuman järjestävät Loimaan Lehti ja muut TS-Yhtymän lehdet yhdessä Turun Messukeskuksen kanssa.

 

Rekryexpo Turun messukeskuksessa 21.11.2018 kello 10 alkaen. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

 

POIMINTOJA REKRYEXPON OHJELMASTA

  • 10:00–17:00 Kesäduunaa-pikahaastattelut
  • 11:30–16:00 Matkailun kohtaantoseminaari
  • 12:00 Sani Leino: Asiantuntijabrändäys – miten myyt oman osaamisesi verkossa?
  • 14:00 Sampo Kaulanen: Oma yrittäjätarina
  • 15:00 Miikka Huhta, Miltton: Työnantajabrändäämisen ja rekrytoinnin trendit – 5 askelta onnistumiseen työnantajabrändin rakentamisessa

 

 

OP Edustajistovaalit


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry