Video: Rekryexpossa suoraa puhetta työpaikoista – ja muutama sana kiinaa

Loimaan seudun yritykset ja kaupunki olivat näyttävästi esillä Rekryexpossa. Kuva: Lennart Holmberg, Turun Sanomat.

Rekryexpo keräsi jälleen Lounais-Suomen työnantajat ja työnhakijat saman katon alle Turun Messukeskukseen. Työpaikoista ja työmahdollisuuksista syntyi keskiviikon tapahtumassa hyviä keskusteluja.
Rekryexpossa lähes 60 yritystä etsi uusia osaajia. Tapahtumassa mukana olleissa yrityksissä on avoinna yhteensä 2 000 työpaikkaa. Mukana oli useita Varsinais-Suomen suurimpia työnantajia, mutta myös pienempiä rekrytoijia.

Lounais-Suomen kova työpaikkatarjonta toi tapahtumaan myös lähes sata diplomi-insinööriopiskelijaa eri puolilta Suomea. FITechin (Finnish Institute of Technology) organisoimalla matkalla Oulun, Vaasan, Lappeenrannan, Tampereen ja Espoon opiskelijat tutustuivat messutapahtuman lisäksi johonkin paikalliseen yritykseen valintansa mukaan. Valittavia yrityksiä oli kolme, Meyer, Sandvik tai Valmet Automotive.
– Yritykset kiinnostivat kaikki, mutta Valmet Automotive oli kiinnostavin, puolet opiskelijoista suuntasi sinne, kertoo Tiina Maria Hartikainen Aalto-yliopiston tiedotuksesta.
Rekryexpossa oli myös kaupan, hoiva-alan ja it-alan työpaikkoja. Lisäksi esillä oli kesätyöpaikkoja.

 

 

Rekryexpon järjestivät Loimaan Lehti ja TS-Yhtymän muut lehdet yhdessä Turun Messukeskuksen kanssa.

Tapahtuma on järjestetty ensimmäisen kerran vuosi sitten. Toinen Rekryexpo oli huhtikuussa 2018.

 

Lue lisää haastatteluja Rekryexposta torstain lehdestä.

OP Edustajistovaalit


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry